Jótét főzés jó csapatban

Összedugtuk a fejünket, milyen programot is szervezhetnénk legkedvesebb alumninknak idén, hiszen volt már klubestünk, privát mozizás, momentános színházi est! De főzni még nem főztünk együtt, pláne nem jótékony céllal.

A Közös Lábos a Szimplakerti Háztáji Piac keretében megvalósuló közösségi főzés, ezúttal a mi idei alumni programunk.

A teljes bevételt egy civil szervezetnek ajánljuk fel, a Ti szavazataitok alapján. Szavazni a következő szervezetekre lehet szeptember 21-ig ezen a linken.

  • Dévény Alapítvány
  • Van Helyed Alapítvány
  • Ember a Városban Alapítvány
  • Alternatal Alapítvány

FŐZZÜNK EGYÜTT MÁSOKÉRT!

Október 4-én reggel 9-től találkozunk a Kazinczy utcában, a Szimpla kertben, ahol együtt előkészítjük, megfőzzük a kétféle (húsos- és vegetariánus) ételt egy kb. 100 fős közönségnek.

12.00-től pedig a kész ebédet támogatói kasszás rendszerben árusítjuk a piacon. Az anyagok beszerzését és költségeit a Coach Akadémia állja.

Együtt leszünk, tevékenyen leszünk, jót eszünk és jót teszünk. HA szeretnéd, hozd magaddal a párodat is – szükség lesz sok kuktára, szakácsra és lelkes eladóra! Ha délelőtt nem érsz rá segíteni, akkor gyere el csak ebédelni (hozz vendégeket), egyrészt találkozni tudunk veled, másrészt azzal is támogatod a nyertes alapítványt.

Jelentkezni ITT tudsz.

Várunk szeretettel erre az izgalmas alumni programra október 4-én!

 

 

Share This