Nappali coach képzés

145 óra + gyakorlat

Mit kapsz tőlünk a nappali coach képzés során?

pipa Piacképes, nemzetközileg is értékes, ICF által akkreditált képzésen szerzett üzleti coach diplomát
pipa Tapasztalt, naprakész oktatókat a coaching élvonalából
pipa Valós vállalati környezetben biztosított gyakorlati lehetőséget
pipa 145 órányi ICF kompetenciákra épülő ACTP – szintű képzést, kis létszámú (max.15 fő) tanulócsoportban (I. és II. modul)

Accredited Coach Training Program

Kvalifikált Coach képzés ACTP minősítéssel

A program két fő részből áll:

A) 4 hónap alatt 107 órában az ICF coach kompetenciák és Etikai Kódex megismerése és fejlesztése folyik. Az egyes napok egy-egy coach kompetencia fejlesztését szolgálják, illetve a leggyakoribb coaching témákat dolgozzuk fel. A gyakorlat-elmélet aránya már ebben a részben is 30%-70%.

B) Ezután 4 hónap alatt 38 órában a hallgatók legalább egy teljes coaching folyamatot vezetnek egy, a képző intézmény által biztosított vállalatnál (gyakornoki hely). A hallgatókat 6 óra egyéni mentorálással, 14 óra csoportos mentor coachinggal és 14 óra csoportos szupervízióval támogatjuk ebben az időszakban.

A képzés vizsgával zárul. A teljes képzés kb. 9 hónapot vesz igénybe.

Megszerezhető végzettség: Kvalifikált business coach – kétnyelvű, ICF által elismert diploma. Erről a képzésről van lehetőség továbblépésre, egy külön modulban megszerezni a PCC akkreditációs szinthez szükséges elméleti- és mentorált képzettséget.

Információk / jelentkezés

A jelentkezés feltétele: felsőfokú végzettség

A képzés helyszíne: Budapest, 1053. Bp. Ferenciek tere 2. – Impact Hub

A képzés időtartama: 13 hét tantermi oktatás + 6 alkalmas, oktatóinkkal támogatott gyakorlat, szupervízióval és mentor coachinggal kísért valódi coaching folyamatvezetés vállalati környezetben (3 hónap)

Indulási időpont: 2017. október 12. Az őszi csoport képzési napja: csütörtök (ált. 9.00-17.00)

Áraink:

Super Early Bird kedvezménnyel: május 31-ig történő utalással: 770.000 Ft + Áfa

Early Bird kedvezménnyel: szeptember 1-ig történő utalással: 850.000 Ft + Áfa

Szeptember 1. után:  980.000 Ft + Áfa

(Van lehetőség részletfizetésre, 3 részletben fizetve azonban a díj 1.100.000 Ft + Áfa-ra módosul.)

 

Ha teljes részletességgel vagy kíváncsi a képzés menetére, az alábbi hivatkozásokra kattintva mindent megtalálsz. Esetleges további kérdéseidre pedig a szervezes@coachakademia.hu címen szívesen válaszolunk. TematikaÓrarendKépzési program Ha pedig eldöntötted, hogy belevágsz, az alábbi helyre kattintva tudsz jelentkezni:

Jelentkezés a nappali coach képzésre

Jelentkezz nyílt estünkre!

Ingyenes nyílt estünkön felteheted bármilyen felmerülő további kérdésedet is!

Szeretettel várunk 2017. szeptember 26-án 18.00 órakor!

Regisztráció a nyílt estre

Rólunk mondták

Nagyon jó szívvel ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeret emberekkel dolgozni és éppen egy új hivatást keres és azoknak is, akik csak az önismeretüket szeretnék csiszolni, vagy új barátokat keresnek. Jól szervezett képzés, barátságos környezet, elkötelezett, hiteles oktatók. Minden helyzetben megállták a helyüket, érzelmi biztonságot teremtettek számomra minden tanulási, konfliktus és érzékenyebb szituációban. Egy friss gyásszal való találkozás sem bizonytalanította el Őket, nehéz érzelmeknek is lehetett helye a csoportban, tudtak vele dolgozni. Örülök, hogy megismerhettem a Coach Akadémia csapatát és tanulhattam Tőlük! Mindig nagy szeretettel fogok a képzés óráira gondolni.
Czakó Nikolett - 2016. december
Share This