KÉPZÉSEINK OKTATÓI

HITVALLÁSUNK

Meghívunk egy közös térbe – a tanulás és átalakulás terébe.

Abban hiszünk, hogy önmagad felfedezése és a tanulás fogja kinyitni a kapukat – azokat, amiken be szeretnél jutni. És azokat is, amiknek a létezéséről talán még nem is tudsz.
Mi, a Coach Akadémia tagjai, hiszünk a váratlanul felbukkanó felismerések átalakító erejében. Ám azt is tudjuk, hogy a véletlenek nem véletlenül bukkannak fel. Csak ott, ahol van elegendő nyitottság, humor, elkötelezettség és kreativitás.
Hiszünk a gyakorlásban, s úgy gondoljuk, hogy ehhez az egyetlen hiteles terep maga a valóság. Ezért nálunk rögtön olyan helyzetekben kezdhetsz, amikről talán azt hitted, hogy oda csak diploma után juthatsz el. Mindvégig személyesen kísérünk, rendszeresen visszajelezve Neked.
Mert hisszük, hogy a változás a kapcsolódásban jön létre. S hogy ennek van igazán átalakító ereje. Naponta tapasztaljuk e tudás átalakító erejét, és hisszük, hogy az átalakulás és fejlődés, aminek Te is részese leszel, hozzájárul egy jobb világ megteremtéséhez.

ALAPÍTÓ OKTATÓK

Hegedűs Dóra PCC - Kurucz Balázs PCC - Madai Kriszta MCC - Soós Judit MCC

OKTATÓK

SOÓS JUDIT MCC

Szakmai vezető

Hivatás: Coach, sportpszichológus – Végzettség: közgazdász, sportpszichológus, coach

Bemutatkozás:

Multinacionális környezetben szerzett projektvezetői és tanácsadói tapasztalatra és pszichológusi elméleti képzésre építve kezdtem meg 2007-ben coach tevékenységemet. Coachként azóta számos vezetőt támogattam szakmai kihívásaik hatékony megoldásában és kísértem őket emberi kiteljesedésükben. A saját coach folyamataim mellett sok coach társam tevékenységébe is bepillantást nyerhettem, mint mentor coach és coach kiképző (CoachAkadémia, BKF coachképzés, KPMG-Akadémia). Ezek a tapasztalatok is hozzájárulnak ahhoz, illetve garanciát jelentenek arra, hogy a workshopjaimat teljesen áthassa a gyakorlat. Hitvallás: Coaching során egy varázslatos teret teremtünk meg közösen az ügyféllel, ahol a bizalmi térben és időben az ügyfélnek lehetősége nyílik arra, hogy önmagával, a számára fontos kérdésekkel foglalkozzon úgy, hogy közben magát a változást is elindítsa, gyakorlati oldódását is előmozdítsa. Ennek a térnek a megteremtését és fenntartását tartom coachként az egyik legfontosabb feladatomnak. A másik feladatom, hogy ráhangoltan érkezzek az ülésekre. A ráhangolódásban nagyon fontos az, hogy én is “segítőkapcsolatban” tudjak magammal lenni. Ennek jegyében az önismeret, a szakmai önismeret állandó része az életemnek. A másik állandó szereplője a tanulás, a szakmai továbbképzéseken való részvétel.

KURUCZ BALÁZS PCC

tréner, ICF akkreditált coach vagyok, 20 éves tréner-tanácsadói tapasztalattal. 4 éven át az Accenture tanácsadójaként támogattam ügyfeleimet az eredményesség növelésében. Később Dale Carnegie trénerként szakterületem a prezentációs készségek fejlesztése, vezetői készségek fejlesztése és értékesítés támogatás volt. Jelenleg a Coach Akadémia oktatója és egyik tulajdonosa vagyok. Coachként az elmúlt 15 évben számos nagyvállalat közép- és felsővezetőjét támogattam munkájuk hatékonyabb végzésében. 9500 óra tréning és több, mint 2400 óra személyes coaching tapasztalattal rendelkezem.

NÉMETH BITE BARBARA MCC

Ügyvezető igazgató

A támogatás és a vezetés, a kreativitás és a két lábbal a földön járás kettősége jellemzik leginkább a személyiségemet, illetve az, hogy folyamatosan mozgásban vagyok. Fiatal koromat meghatározta a kézilabda játék, 25 éves koromig versenyszerűen játszottam, több mint hatvanszoros korosztályos válogatottként váltottam és kerültem vezetői pozícióba egy multinacionális vállalathoz közgazdaságtudományi és külkereskedelmi diplomával a „zsebemben”. Az itt eltöltött 8 év alatt, közel 100 fős csapatot vezetve próbáltam ki magam belső trénerként, projektvezetőként, majd fiam születése előtt belső coachként.

2009-ben döntöttem úgy, hogy karriert módosítva, kitanulva a coaching és tréning szakmát, immár a tanácsadói piacon, saját vállalkozásomat építem. Cégünk, a Coaching Team vezetők és szervezetek kreatív és tudatos fejlesztésével foglalkozik. Kiemelt területünk a fiatal vezetők személyre szabott fejlesztése. Küldetésem, hogy segítsem a fiatal, vezetni vágyó fiatalokat azért, hogy megtalálják saját, velük önazonos vezetői stílusukat, hogy tudatosan és eltökélten járják saját útjukat. Vezetőként hiteles és kiegyensúlyozott személyek hassanak és irányítsanak most és a jövőben.

Hiszek a coaching erejében. Hiszek abban, hogy lehet coaching folyamatokkal egyéneket és csoportokat, illetve csapatokat hatékonyan, célravezetően támogatni, lehet coaching szemlélettel vezetőként csapatokat és egyéneket vezetni és lehet coaching szemlélettel, nyitottsággal, értőn figyelve élni. Ebben a hitemben dolgoztam az ICF Magyar Tagozatának elnökségében 5 évig, ahol az elnöki pozíciót töltöttem be 2015-ben.

MCC minősítéssel rendelkező coachként számos irányzatban képződtem, mint a Gestalt, a Megoldásfókuszú irányzat, a Tranzakcióanalízis. Munkámat meghatározza az improvizációs táncban és színjátszásban szerzett tapasztalatom is.

CSETNEKI CSABA PCC

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2014. óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol 2018-20 között a Tagozat elnökeként dolgozhattam, illetve jelenleg leköszönő elnökként az Etikai Bizottság elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését. Aktívan részt veszek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnökségi munkájában. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem vagy az ICF programjain.

Versenytáncosi pályám és sportolókkal való munkám legfontosabb hozománya a hatékony és eredményes tervezés, a célirányos felkészülés, az összpontosítás, a formaidőzítés volt. Ezek az üzleti világban is nagy jelentőséggel bíró készségek. A lehetetlen lehetővé tétele, a nyitottság, az új nézőpont, az akadályok leküzdése, a közös munka és a kitartás énem részévé vált. Munkámat ez a szellemiség jellemzi, ebben támogatom ügyfeleimet, terveik és vágyaik elérésében, megélésében.

VAN DER MEER GABRIELLA MCC

NLP Master Practitioner, Tréner, Teamcoach, Agilis Szervezetfejlesztő, Scrum Master

25 éves interkulturális (holland és angol) vezetői, pedagógiai és coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching tanulmányok előzték meg.

Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel, fókuszált figyelemmel és kitartással vagyok jelen, legyen az egyéni vagy csoport coaching, a coaching oktatása, tréning, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal. Így gyakran van szerencsém megtapasztalni flow élményt, munkán belül is.

ICF nemzetközi minősítéssel (MCC) rendelkező coachként fontos számomra, hogy olyan, fejlődést elősegítő támogatást nyújtsak ügyfeleimnek (magyar, angol ill. holland nyelveken), amitől ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érhetik el kitűzött céljaikat. Hiszek a partneri együttműködésben, a kölcsönös bizalomban, a kapcsolódás erejében. Munkámat az ICF etikai normáit és kompetenciáit szem előtt tartva végzem, legyek bármely szerepemben. (www.coachfederation.hu)

Ugyanígy kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése, így haladok saját, véget nem érő önismereti és szakmai utamon.

Legkedvesebb szakmai területeim az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelés, ugyanis hiszem azt is, hogy kommunikációnk minősége meghatározza életünk minőségét.

Mindemellett fontosnak értékként tekintek a társadalmi felelősségvállalásra: olyan egyéni, vagy csoportos –civil- ügyfeleket is támogatok, akiknek nem állna módjukban egy coaching folyamatot finanszírozni: 4 évig vezettem elnökségi tagként, mint Jószolgálati Igazgató a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) CSR Csapatát, és jelenleg is folyamatosan részt veszek az ICF Jószolgálati programjában, mint coach, mentor coach, egy-egy folyamattal, illetve a PAF Alapítvány munkájában, szintén mint önkéntes szervezetfejlesztő. Ennél több, részletesebb információ: www.fejlodescoachinggal.hu

EMMANUEL SAINCAIZE MCC

Executive és Leadership Coach, Team Coach

Igazi európai polgárnak tekintem magam. Franciaországban születtem és nőttem fel, 1996-től kezdve pedig közép- és kelet Európában éltem. Szakmai hátteremet tekintve nemzetközi közép vagy “multi” méretű cégeknél dolgoztam különböző vezetői szerepekben: kontrolling, pénzügy és IT szervezés területeken koordináltam helyi, majd regionális csapatokat (8 országot összefogva), egy PMO-t hoztam létre az egész közép- és kelet Európai regióban, valamint egy 250 fős termelői vállalatot is vezettem 3 éven át Ukrajnában. Később egy energetiakai cégcsoport magyarországi leányvállalatait összefogó holding-cég felső vezetőségét (Executive Board, Supervisory Board) támogattam kialakulásában és mindennapi működésében, főtitkárként.

Mindig több nemzetből álló csapatokkal dolgoztam. A multikulturális környezet számomra természetes és szükséges is ahhoz, hogy gazdagnak tekintsem az életemet. A bennünk rejlő sokszínűség és különbségek mozgatják a fantáziámat, egyszerűen, őszintén nyitott és kíváncsi vagyok az emberekre, és ezt is érzik általában…

Évek óta bennem volt az érzés, hogy olyan embereken akarok segíteni, akik saját fejlődésükkel akarnak foglalkozni Ekkor találkoztam a coaching szakmával és egyértelművé vált számomra, hogy ez a szakmai út, amit kerestem… Így 2012-ben a Coach Akademiánál szereztem az alapozó és egyben első, ICF akkreditált coach képzésem tanusítványát. Azóta professzionális coachként dolgozom, főleg közép és felső vezetőket támogatva egyéni, csoportos vagy csapat szinten, továbbra is széles nemzetközi összeállításban (magyar, angol ill. francia nyelven). Mind a vállalati karrierem során, mind a coach szakmámban jellemzően változásokkal, transzformációkkal foglalkoztam, és dolgozom továbbra is. Folyamatosan fejleszteni tudtam azon képességemet, hogy “hídakat” építsek vagy segítsek építeni az emberek között, a szervezetek között, az emberek és a szervezetek között.

Nagyon hálás vagyok, hogy szakmailag a hivatásomat élhetem meg nap, mint nap, és ezáltal úgy érzem, hogy igazán jó helyen vagyok.

Saját szakmai fejlődésemet és ezáltal az ügyfeleleim fejlődését is szolgálja a számos képzés, amin részt vettem, és saját magam folyamatos fejlesztése különböző irányzatokban, mint a Tranzakcióanalízis, a PCM, a rendszerszemléletű coaching, a Transzformatív Team Coaching, a Gestalt, az Appreciative Inquiry.

KIRÁLY GERTRÚD PCC

Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coach, tréner, gazdasági mediátor, szervezetfejlesztő

2012 óta működöm coachként, az ezt megelőző értékesítői és vezetői tapasztalatomat először HR területen bővítettem, közgazdász alapvégzettséggel, majd ezt coaching, tréning és szervezetfejlesztési tanulmányok követték. Számomra fontos, hogy a szakmai alapokat a CoachAkadémia keretei között kaptam.

ICF nemzetközi akkreditációval (PCC) rendelkezem. Szakmailag maximálisan elkötelezett vagyok a folyamatos fejlődés és növekedés irányába. Segítőként hiszek és ennek megfelelően támogatom a motiváló célok kitűzését, azok tudatos tervezéssel és munkával való elérését, valamint az időközben felmerülő akadályok hatékony kezelését. Rendkívül fontosnak tartom a valódi, hiteles és professzionális (szakmai) jelenlétet. Ennek eléréséhez a folyamatos önfejlesztésen keresztül vezet az út, mind a szakmai kompetenciákat, mind az önismeretet beleértve.

A munkám a szenvedélyem, és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálom, amit szeretek, és amitől igazán teljesnek érzem magam és az életemet is.

Hiszem, hogy az életben az egyetlen állandó dolog a változás, ennek megfelelően inspirálom az ügyfeleket a változásban rejlő előnyök észrevételére és a jövőbeli lehetőségekre való fókuszálásra is. Ide tartozik a különböző helyzetekre adott megfelelő ÉS hatékony érzelmi reakció, a rugalmasság és a tetteinkért való felelősségvállalás is. Fontos számomra az egymásra való odafigyelés és a kölcsönös megértésre való igyekezet.

Minden amit teszünk, ahogy viselkedünk, az rólunk szól, ezért törekszem az őszinte, etikus viselkedésre és a példamutatásra.

További információ rólam: www.kiralygertrud.hu

GOSZTONYI LÁSZLÓ PCC

Amikor megoldásainkat saját magunk találjuk és teremtjük meg a siker élményén túl további jogos büszkeséget is átélünk. Támogatóként izgalmas azt látnom, ahogy a klienseim megépítik a saját helyzetükre szabott változtatásaikat. Szakmai munkámban a rendszerszemlélet alkalmazása segíti ezek megvalósítását.

Klinikai szakpszichológusként családokkal is dolgozom megoldásközpontú hozzáállással. Tanítom, „terjesztem” a családterápiás szemléletet.

Coachként is igyekszem megoldás-orientált szemüvegen keresztül nézni a helyzeteket. A múltban felhalmozott erőforrások aktivizálása mellett a jövőt célozzuk, a problémák számba vétele helyett. Olyan folyamatokkal dolgozunk, amelyek örömtelivé és hatékonnyá teszik az ügyfeleket, a szervezeteket és a képzéseket.

Évek óta üzleti felsővezetők támogatását végzem – hogy nyelvhasználatukat megértsem -pénzügyi és menedzsment MBA végzettséget szereztem. Már érteni vélem az Ő nyelvüket is.

A rendszerszemlélet biztosítja, hogy egy csoport teljesítménye magasabb színvonalú legyen, mint a tagjai teljesítményeinek összessége. Ezt tartom coaching szemléletű vezetésnek, amelyet alkalmazni és tanulni érdemes.

Hiszek az Élethossziglan Tanulás modelljében. A mai napig a legtöbbet klienseimtől tanulok, számos diplomám és számtalan sikeres képzésem az Ő munkájuk eredménye.

KORMÁNYOS ATTILA

EAGT akkreditált Gestalt terapeuta, coach és Action Learning Team Coach

Közel 30 év IT felsővezetői munkám során nagyon sokat tanultam a vezetői lét sikereiről, magányáról és a kollegáimmal való törődésről. Regionális igazgatóként, és globális csapatok működését felügyelve ismerem a kulturális különbségek fontosságát, a személyiségek sokszínűségét. Az évtizedek során számtalanszor segítettem kialakítani csapatok és több száz fős szervezetek közös hangját, sokszor nehéz üzleti helyzetekben is megteremtve a kollégák közötti bajtársiasságot. Egyéni karrierutak fejlesztésében ismerem a tehetséggondozás módszereit, illetve a még nem felszínen dolgozó tehetségek sikeres felfedezését és felhatalmazását is.

Vezetőként 2005-ben ismerkedtem meg a coachinggal, majd néhány évvel később a team coachinggal. Kezdetekben a saját vezetői hatékonyságom növelése motivált, míg később hivatásommá vált a coaching folyamat. Ez a sorrendiség ma is segít abban, hogy az ülések során könnyen értsem a másik oldal nehézségeit és az elbizonytalanodások, megakadások forrásait.

Iskoláim mellett tanáraimra vagyok leginkább büszke, akiktől a hivatásos oktatásokon túl személyesen is nagyon sokat tanulhattam. Erős Ilona és Horváth Tünde hatottak leginkább az általam képviselt szemléletre, melyet legjobban Tom Landry, amerikai futball játékos és coach fogalmazott meg: „A coach azt mondja ki, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, akiről mindig is sejtetted, hogy lehetnél.”

3 éve a corporate világnak hátat fordítottam és ma arra koncentrálok, hogy miként tudok másokat abban segíteni, hogy megtalálják a saját útjukat.

GALLEN RITA

Több, mint két évtizede tevékenykedem a vezetőfejlesztésben. Először nyelvtanárként, majd nyelvi coach-ként támogattam a vezetőket. Egyéni és csoportos coaching folyamataimat a magyar mellett angol nyelven is vezetem. Végzettségem szerint bölcsész, tanár, és külkereskedelmi közgazdász vagyok.

óta trénerként, nyelvi és business coachként, csoportos és team coachként dolgozom. A Coaching Team csapatát 2014 óta erősítem, és a coachképzésében 2019. óta veszek részt oktatóként.
Elkötelezett pszichodramatista vagyok – 2020-ban asszisztensi címet szereztem, és 2021-es tervem a felsőfokú képzés elkezdése. Coaching folyamataim során szívesen használok dramatikus elemeket, melyek újabb és szélesebb perspektívát nyitnak az ügyfelek előtt.

Hiszek a holisztikus szemléletben, a folyamatos tanulásban, és a megújulásban. Három gyermekes édesanyaként (is) fontos számomra a rugalmasság, a tiszta kommunikáció, a sebezhetőség felvállalása, a humor és az önazonosság.

A ’Toolful coach’ című módszertani könyv társfordítója vagyok. A Lean In Budapest Circle vezetőjeként és koordinátoraként fontosnak tartom, hogy a nők harmonikusan működjenek szerepeikben, megtalálják az erejüket, és ki tudjanak állni önmagukért.

VATTAY DÁNIEL

Mindig is érdekelt az, mi mozgatja az embereket és mitől működnek jól szervezetek. Önkénteskedtem gimnázium mellett és egyetem mellett is dolgoztam folyamatosan. Így korán, talán túl korán kerültem vezető pozícióba. 21-22 évesen csak a meglévő mintáimra és ösztöneimre tudtam hagyatkozni. Ezek sokáig hasznomra is voltak. És mégis, természetesen megvolt a limitációjuk. Így pár évvel később meg is tapasztaltam milyen az, mikor elérem a határaim és egyszer csak nem tudom működtetni azt, amit eddig. Ekkor 25-6 évesen jöttem rá, hogy vezetőnek lenni egy szakma – olyan szakma amit nem igazán tanítanak formális képzésben és jobbára csak gyakorlatban lehet elsajátítani. Ekkor kezdtem el keresni, hol tudnék ebben fejlődni és hogyan tudom megugrani az előttem álló kihívásokat. Jártam tréningekre, és coachhoz is többször. És felfedeztem ezek értékét. Olyannyira, hogy még vezetőként kezdtem coachingot tanulni, hogy a csapatomat jobban tudjam támogatni.

Évekkel később eljutottam oda, hogy már jobban érdekelt a munkám szervezeti aspektusa és a csoportos megbeszéléseket és egyéni mentor beszélgetéseket jobban vártam, mint bármelyik másik részét a munkámnak. Ekkor döntöttem úgy: váltok és arra fókuszálok, ami igazán érdekel.

Startup környezetből érkezve először agilis módszerekben segítettem cégek működését. Termék menedzsmentben támogattam vezetőket és befektetőket. Közben pedig NLP practitioner majd Master Practitioner címet szereztem. Gestalt coachingot, majd terápiát tanultam. És rengeteget gyakoroltam. Olyan szerencsém volt, hogy néhány állandó ügyfelem lett, akiknél csapatokkal, csoportokkal és egyénekkel is dolgozhattam. Éveken át, heti sok órában. Azt hiszem ez volt az az időszak ami igazán pályára állított, amikor friss coachként rengeteget tapasztalhattam.

Törekszem arra, hogy kliensek minnél szélesebb körével tudjak dolgozni – mégis, ahogy mindenkinek nekem is megvan az, milyen témákban érzem jobban otthon magam. Szeretem a stratégiai kérdéseket felsővezetői dilemmákat. Az agilitás és a termék menedzsment szívügyem és szívesen támogatok ebben mind egyéneket, mind csapatokat. Nekem izgalmas volt az az időszak, mikor frissen vezetővé váltam, így ebben szívesen támogatok másokat is. Valamint egy időben elkezdtek krízisekkel megtalálni és megkedveltem azt mikor erős érzelmi hullámzás közben kell megtalálnom azt hogyan tudunk mégis doglozni. Ebben támogat mind az NLP, mind a Gestalt, mind a Generatív Coaching módszertana és az improvizációs színházi tapasztalat. És persze az is, hogy vezetőként magam is éltem át kríziseket és kihívásos helyzeteket. Ezekre támaszkodva támogatom klienseimet a saját útjuk megtalálásában, megalkotásában.

DR. JAGICZA ÁGNES PCC

MSc coach, közgazdász, ügyvéd

17 év felsővezetői tapasztalatot szereztem multinacionális nagyvállalatoknál HR- valamint szervezetfejlesztés területén, és volt olyan pont a karrieremben, amikor 3000 fős szervezetben voltam vezető. Sikeresen vezettem üzleti stratégiai fejlesztéseket, folyamat átszervezéseket, változáskezelési programokat, felvásárlásokat, valamint cégegyesülések utáni integrációkat és kultúra fejlesztési projekteket.

Már a felsővezetői éveim alatt Angliában szereztem MSc coach diplomát, később elvégeztem egy szintén egyedülálló Systemic Team Coaching képzést, majd pedig legutóbb egy professional life coaching képzést. Az International Coaching Federation által kibocsátott PCC minősítéssel rendelkezem.

A munkatapasztalatom és a tanulmányaim olyan széleskörű tudással és szemléletmóddal láttak el, hogy rendszerként már nemcsak szervezetekre, csoportokra tekintek, hanem magára az emberre és a különböző életterületeire is. Úgy gondolom, hogy ez a komplex szemlélet az empatikus, jó emberismerő személyiségemmel párosulva tesz igazán hatékonnyá a támogatói munkámban.

A misszióm, hogy inspiráljam ügyfeleimet, hogy megtalálják az eredetiségüket, és energizáljam őket, hogy e szerint merjenek változtatni.

KÁKONYI ANETT MCC

Coach, Team coach, Mentor, Gestalt terapeuta, Tréner

2011-ben végeztem az első coach képzést és rögtön beleszerettem ebbe a szakmába. Két év múlva lett elég bátorságom ahhoz, hogy úgy döntsek magam mögött hagyom a multik világát és kizárólag emberek fejlesztésével foglalkozom.

Azóta folyamatosan képzem magam. Minden évben egy vagy két képzést elvégzek (gestalt, tranzakció analízis, megoldás fókusz, szervezetfejlesztő team coaching, action learning facilitátor, stb.) folyamatosan járok szupervízióba, mert hiszem, hogy ügyfeleimet csak úgy tudom megfelelően támogatni a saját változásukban, ha én magam is folyamatos fejlődésben vagyok.

Szakmai hátteremet illetően 16 évet dolgoztam nagyvállalatoknál, ebből közel 10 évig csapatokat vezettem. Dolgoztam call centerben, operációs területen, projekt vezetőként, tréning kompetencia központ vezetőként és HR menedzserként.

Több mint 3000 óra tréneri és 2500 óra coaching tapasztalatom van. PCC minősítésemet 4 évvel ezelőtt szereztem.

Az ICF Magyar Tagozatának elnökségében 2018. óta dolgozom. Jelenleg az egyesület elnökeként. Ezt az önkéntes munkát azért vállaltam, mert hiszek a coaching erejében, hiszem, hogy a coaching egy nagyon hatékony fejlesztési forma és képes arra, hogy az ügyfelek sokkal önazonosabb életet éljenek. Ezért törekszem – a tagozat elnökeként – a szakmáért szervezeti és társadalmi szinten is tenni.

Megrögzött humanitárius vagyok, szeretek az embereknek adni, ezért karitász csoportot alapítottam, amiben jelenleg is aktívan dolgozom. Ezenkívül minden évben részt veszek az ICF CSR coachingjaiban coachként vagy mentorként, ahol pro bono támogatást nyújtunk különböző civil szervezeteknek.

Fontos részét képezik az életemnek azok a kezdeményezéseim is, amit az ökoszisztéma fenntarthatóságának biztosítása érdekében teszek. Szerintem ez most az egyik legfontosabb feladatunk, amiért magánemberként és szakemberként is törekszem minél többet tenni.

Share This