Képzéseink oktatói

5 nappali - 10 esti coach oktató

Hitvallásunk:

Meghívunk egy közös térbe – a tanulás és átalakulás terébe.
Abban hiszünk, hogy önmagad felfedezése és a tanulás fogja kinyitni a kapukat – azokat, amiken be szeretnél jutni. És azokat is, amiknek a létezéséről talán még nem is tudsz.
Mi, a Coach Akadémia tagjai, hiszünk a váratlanul felbukkanó felismerések átalakító erejében. Ám azt is tudjuk, hogy a véletlenek nem véletlenül bukkannak fel. Csak ott, ahol van elegendő nyitottság, humor, elkötelezettség és kreativitás.
Hiszünk a gyakorlásban, s úgy gondoljuk, hogy ehhez az egyetlen hiteles terep maga a valóság. Ezért nálunk rögtön olyan helyzetekben kezdhetsz, amikről talán azt hitted, hogy oda csak diploma után juthatsz el. Mindvégig személyesen kísérünk, rendszeresen visszajelezve Neked.
Mert hisszük, hogy a változás a kapcsolódásban jön létre. S hogy ennek van igazán átalakító ereje. Naponta tapasztaljuk e tudás átalakító erejét, és hisszük, hogy az átalakulás és fejlődés, aminek Te is részese leszel, hozzájárul egy jobb világ megteremtéséhez.

A Coach Akadémia szakmai igazgatója:

Coach-kepzes-szakmai-igazgato

Turai Leda Petrauskiene MCC

Turai Léda Petrauskiene, Master Certificied Coach: 

Több mint 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatás terén, 7 éve működik a coaching területén – vállalatoknál, nonprofit szervezeteknél és a tudományos kutatómunkában.

Mint vezetői- és executive coach, szupervizor, igazgatósági tanácsadó számtalan nagyvállalat jelentős változásainál és fenntartható üzleti eredményeiben segédkezett.

Az ICF több vezetői szerepét töltötte már be, jelenleg ennek a legnagyobb nemzetközi coach egyesületnek egyik vezetője: 2014-től az ICF Global Board egyik alelnöke, 2016-ban pedig az ICF Global Board elnöke.

Alapító oktatók:

Hegedűs Dóra PCC

 Hegedűs Dóra, PCC:

ICF akkreditált executive és team kócsként 2007 óta dolgozom hazai és nemzetközi vezetőkkel és csapatokkal – kommunikációs, majd banki karriert követően, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel, immár több mint 2,500 órányi szakmai tapasztalattal.Az ICF Magyar Tagozatának, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alapítójaként és elnökeként, valamint az ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületének tagjaként szolgáltam évekig. A coaching szakmáért végzett munkámért 2012-ben megkaptam az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF President’s Award-ot.A 2008-ban alapított, üzleti coach képzésben piacvezető Coach Akadémia ACTP, valamint a Bossert International Executive Coach Training ACTP egyik alapítója, oktatója vagyok, képzett PCC assessor. Több mint 2,000 órányi coach képzési és mentor coaching tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 12 év során.Az EAGT által akkreditált Gestalt konzultánsként dolgozom.Tagja vagyok a Nemzetközi Coach Szövetségnek (ICF), az Európai Coaching and Mentoring Tanácsnak (EMCC) és az Európai Gestalt Terápia Szövetségnek (EAGT).

Kurucz Balázs PCC

Kurucz Balázs PCC[/caption]

Kurucz Balázs PCC:

ICF minősített coaching szemléletű fejlesztő vagyok, 20 éves tréner-tanácsadói tapasztalattal. 4 éven át az Accenture tanácsadójaként támogattam ügyfeleimet az eredményesség növelésében. Később Dale Carnegie trénerként szakterületem a prezentációs készségek fejlesztése, vezetői készségek fejlesztése és értékesítés támogatás volt. Jelenleg a Coach Akadémia oktatója és egyik tulajdonosa vagyok. Coaching szemléletű fejlesztőként az elmúlt 15 évben számos nagyvállalat közép- és felsővezetőjét támogattam munkájuk hatékonyabb végzésében. 9500 óra tréning és több, mint 1500 óra személyes coaching tapasztalattal rendelkezem.

 

 

 

 Madai Kriszta

Madai Krisztina:

2006. óta dolgozom coachként szervezetekben és privát ügyfelekkel egyaránt. 2008. óta veszek részt oktatóként coach képzésekben, és 2010-ben indítottuk útjára három kollégámmal a CoachAkadémiát, saját alapítású coach képzésünket, amely 2013. tavaszán ACSTH nemzetközi akkreditációs minősítést nyert. 2011. óta a Károli Egyetem Szupervizor képzésének egyik oktatója vagyok. 2012-2015-ig a Leonardo ECVision európai projekt nemzetközi csapatának magyarországi küldötteként dolgozom. A projekt célja, hogy letegye az alapjait a szupervízió és a coaching európai leírásának és összehasonlíthatóságának. Módszertanomban alapvetően az önreflexióra és a megoldásorientált megközelítésre építek.

 

Soós Judit

Soós Judit: 

Hivatás: Coach, sportpszichológus 

Végzettség: közgazdász, sportpszichológus, coach

 

Bemutatkozás: Multinacionális környezetben szerzett projektvezetői és tanácsadói tapasztalatra és pszichológusi elméleti képzésre építve kezdtem meg 2007-ben coach tevékenységemet. Coachként azóta számos vezetőt támogattam szakmai kihívásaik hatékony megoldásában és kísértem őket emberi kiteljesedésükben. A saját coach folyamataim mellett sok coach társam tevékenységébe is bepillantást nyerhettem, mint mentor coach és coach kiképző (CoachAkadémia, BKF coachképzés, KPMG-Akadémia). Ezek a tapasztalatok is hozzájárulnak ahhoz, illetve garanciát jelentenek arra, hogy a workshopjaimat teljesen áthassa a gyakorlat. Hitvallás: Coaching során egy varázslatos teret teremtünk meg közösen az ügyféllel, ahol a bizalmi térben és időben az ügyfélnek lehetősége nyílik arra, hogy önmagával, a számára fontos kérdésekkel foglalkozzon úgy, hogy közben magát a változást is elindítsa, gyakorlati oldódását is előmozdítsa. Ennek a térnek a megteremtését és fenntartását tartom coachként az egyik legfontosabb feladatomnak. A másik feladatom, hogy ráhangoltan érkezzek az ülésekre. A ráhangolódásban nagyon fontos az, hogy én is “segítőkapcsolatban” tudjak magammal lenni. Ennek jegyében az önismeret, a szakmai önismeret állandó része az életemnek. A másik állandó szereplője a tanulás, a szakmai továbbképzéseken való részvétel.

 

Oktatóink/Esti képzés (az alapító oktatók mellett):

Csetneki Csaba PCC

Csetneki Csaba:

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2014. óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg a Tagozat elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szakmai nagyköveteként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem vagy az ICF programjain.

Versenytáncosi pályám és sportolókkal való munkám legfontosabb hozománya a hatékony és eredményes tervezés, a célirányos felkészülés, az összpontosítás, a formaidőzítés volt. Ezek az üzleti világban is nagy jelentőséggel bíró készségek. A lehetetlen lehetővé tétele, a nyitottság, az új nézőpont, az akadályok leküzdése, a közös munka és a kitartás énem részévé vált. Munkámat ez a szellemiség jellemzi, ebben támogatom ügyfeleimet, terveik és vágyaik elérésében, megélésében.

Kelló Éva

Kelló Éva

Kelló Éva:

Eredeti szakmám: közgazdász, szociológus. Az állami szférában, versenyszektorban gazdasági felsővezetőként töltött évek után lettem coach, több iskolát végezve. Egyéni coaching folyamatokat folytatok, jellemzően felsővezetők számára (executive coaching).

2011-ben „Az Év Coacha” cím tulajdonosa lettem, és egy, az ELTE-n végzett kutatás szerint a 30 legismertebb business coach egyike Magyarországon.

Ötletgazdája, szerkesztője és egyik szerzője voltam a 2014-ben megjelent Coaching alapok és irányzatok c. könyvnek. Jelenleg a Corvinus Egyetem HR Business Partner szakos végzős hallgatója vagyok. miközben tanítok isfőiskolán, egyetemen.

Hiszek abban, hogy minden ember lehet saját sorsának kovácsa, hogy minden helyzetben számos lehetőség kínálkozik, a kérdés csak az, hogy nyitottak vagyunk és észrevesszük-e a lehetőségeket, megragadjuk-e őket és cselekszünk-e értük kitartóan. A coachingban is ezen elvek mentén működöm. Abban támogatom partnereimet, hogy felismerjék a saját történeteikben betöltött szerepüket és felelősségüket, megtalálják és tudatosítsák lehetőségeiket és kitartóan cselekedjenek céljaikért. További információk rólam a www.leaderandcoach.hu weboldalamon találhatóak.

van der Meer Gabriella

van der Meer Gabriella PCC

van der Meer Gabriella, PCC:

Coach, Teamcoach, Csoport Coach, Tréner, Facilitátor, Oktató – ICF nemzetközi akkreditációval (PCC):

Több éves vezetői, pedagógiai és immár coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching (800 óra) tanulmányok előzték meg. Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel és kitartással vagyok jelen, legyen az coaching, (nyelv)tanítás, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal. Így gyakran van szerencsém megtapasztalni flow élményt, akár munkán belül is.

ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) PCC minősített coachként (PCC – Professional Certified Coach) fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, ami révén ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat. Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning), valamint a tanítás, de szívesebben fogalmazok úgy, hogy a tudás átadása. Vice versa is szárnyakat ad, ha látom, hogy sikeresen adok át olyan tudást, ami ezáltal mások hasznára is válik.

Jelenleg több képzés oktatói csapatában teszem ezt nagy örömmel.
Mindemellett a PCE (Professzionális Coaching Egyesület) alapító tagjaként, egyben az Egyéni tagok titkáraként, missziómnak tekintem a coaching mind szélesebb körben való meg/elismertetését is, valamint azt, hogy olyan ügyfeleket is támogassak, akiknek nem állna módjukban egy ilyen támogatást finanszírozni, így egy-egy egyéni illetve csoport coaching folyamat erejéig évek óta folyamatosan részt veszek az ICF Magyar Tagozatának jószolgálati programjában, jelenleg Jószolgálati Igazgatójaként
business-coach-oktato9

Emmanuel Saincaize PCC

Emmanuel Saincaize PCC:

Egy igazi európai polgárnak tekintem magam. Franciaországban születtem és nőttem fel, 1996-től kezdve pedig közép- és kelet Európában éltem. Szakmai hátteremre tekintve nemzetközi közép vagy “multi” méretű cégeknél dolgoztam különböző vezetői szerepekben, de mindig több nemzetből álló csapatokkal. A multikulturális környezet számomra természetes és szükséges is ahhoz, hogy gazdagnak tekintsem az életemet. Az emberekben rejlő sokszínűség és különbségek izgatják a fantáziámat és egyszerűen, őszintén nyitott és kíváncsi vagyok az emberek iránt, és azt is érzik általában… Évek óta éreztem belül, hogy azon embereken, akik saját fejlődésükkel akarnak foglalkozni akarok én segíteni, és egyszer csak találkoztam a coaching szakmával és felvillant számomra, hogy ez a szakmai út, amit kerestem… Coachként első sorban közép és felső vezetőkkel dolgozom, nemzetközi vállalatoknál, de vállalkozókat is coacholok időnként. A Coach Akadémia esti programjában azon fogtok velem együtt gondolkodni és dolgozni egyrészt, hogy egy coaching folyamatban hogy oszlik meg a felelősség a különböző szereplők között és, hogyan lehet coachként fenntartani ezt a felelősséget. Más részt, áttekintjük a szervezeti kérdéseket és kihívásokat, amikor felső vezetői körökben coacholunk, nagyobb cégeknél, akár nemzetközi háttérrel és Boardokkal.

Segal Hajnalka

Segal Hajnalka:

 

hivatásos támogató

 

Végzettségek: szociális munkás, MBA, NLP master

 

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám.Üzleti edzőként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt. Hiszek abban, hogy a változás, a kihívás, a probléma egy lehetőség, amely segít előhívni a kreativitásunkat és a tehetségünket. Az egyéni félelmek, korlátok a legtöbb alkalommal meg akarnak védeni minket valamitől, és mint ilyenek nagyon intenzív erőforrásaink, annyit kell tennünk, hogy más lencsén keresztül nézünk rájuk, és rálássunk arra, hogyan fordíthatjuk ezt az erőt a céljainkat támogató erőforrássá. Kiemelten nagy érték az életemben a folyamatos tanulás, ezért is tartom ajándéknak, hogy ebben a képzésben oktatóként találkozhatok olyan felnőttekkel, akik saját maguk is dolgoznak azon, hogy új dolgokat sajátítsanak el.

 

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban élem ki.

 

Jelentkezz nyílt estünkre!

Ha megismerkednél oktatóinkkal, Ingyenes nyílt estünkön megteheted, és felteheted nekik bármilyen felmerülő további kérdésedet is. Regisztrálj!

Szeretettel várunk 2020. szeptember 15-én 18.00 órakor.

Rólunk mondták

Rohanó világunkban egyre inkább felértékelődnek azok a ‘találkozás’-ok, melyek nem újabb feldolgozatlan információ özönnel árasztanak el bennünket, vagy az egyetlen ‘tuti’-ról igyekeznek meggyőzni, hanem teret enged annak, hogy magunkra és magunkba tekintsünk, emlékezzünk, megtaláljunk és feltárjunk valamit, amivel már valahonnan rendelkezünk, és egy új keretrendszerben, a tálcán felkínált lehetőségekkel kiegészítve számunkra kerek egésszé, új lehetőségekké, új utakká formáljuk.
Ha valami hasonlót vársz el egy coach-tól, vagy egy coach képzéstől, akkor itt valószínűleg megtaláltad.
Szabó András - 2017. június
Share This