PCC felkészítés

Készülj velünk a PCC akkreditációra

Ha terveid között szerepel, hogy PCC szinten akkreditáltasd magad az ICF-nél, akkor érdemes jelentkezned májusban induló PCC felkészítő csoportunkba!

– A felkészítés keretében 7-8 hónap alatt 22 órányi csoportos és egyéni mentor coachingot és szupervíziót kaptok – így a képzés egésze alatt a saját munkádra vonatkozó direkt visszajelzéseken keresztül tanulhatsz.

– A felkészítő csoport a kompetenciák fejlesztése mellett magában foglalja a PCC Portfólió úthoz szükséges 10 óra mentor coachingot.

– A felkészítés szintén magában foglalja 2 hanganyag és leirat elkészítését és oktató általi visszajelzését. Amennyiben ezekben a hanganyagokban PCC szinten demonstrálod a kompetenciákat, úgy ezeket a hanganyagokat direktben fel is tudod használni arra, hogy az ICF felé az akkreditációra ezt leadd.

Maximális létszám: 10 fő!

A csoportban való részvételt minimum 150-200 órányi ügyféltapasztalattal javasoljuk – ugyanis hiszünk abban, hogy a kompetenciák PCC szinten való sikeres demonstrálásához gyakorlás szükséges.

A most induló modul csoportos képzési napjai:

2018. május 2. 9.00 – 13.00,

2018. szeptember 10. 9.00 – 12.30

2018. október 15. 9.00 – 12.30

A képzés oktatói: Hegedűs Dóra PCC, Madai Kriszta PCC és Soós Judit PCC.

A 11 óra csoportos mentor coachingot és 11 óra egyéni (2 teljes hanganyagra és önreflektív esszére vonatkozó írásos és személyes visszajelzés) mentor coachingot és szupervíziót magában foglaló felkészítő csoport ára: 220.000 Ft+ Áfa

A PCC Portfólió útról az ICF honlapján találsz további információt: https://coachfederation.org/icf-credential/pcc-paths/ 

Ha 2012 márciusa után a Coach Akadémián végzett hallgató vagy: az ACTP szintű vizsgára is felkészülhetsz, ami további előnyökkel jár, ez esetben kattints IDE!

Információk / jelentkezés

Áraink:

A PCC felkészítő tanfolyam ára: 220.000 Ft + áfa
További részletek és jelentkezés: Princz Szilviánál: szervezes@coachakademia.hu

Rólunk mondták

A CoachAkadémiát mindazoknak ajánlom, akik vágynak arra, hogy a legjobb tudást a legjobb szakemberektől kapják meg a business coaching szakmában. A képzés sokrétű, nagyon gyakorlatorientált, a szakmai gyakorlati helyek kiválóak. Ez mind abban támogat, hogy ne csak a szakma csínját-bínját sajátítsd el, hanem önmagadhoz is megtaláld az utadat, hogy valóban meghalld a saját hangodat, ezzel megalapozva a szakmai hitelességedet. És az az a kincs, amire rátalálhatsz a CoachAkadémiával 😊 />
Vad Ágnes - 2017. december
Share This