Adatvédelmi nyilatkozat

A Coach Akadémia Kft. (továbbiakban CA Kft.) az általa működtetett internetes hírlevélre, valamint rendezvényekre való jelentkezés regisztrálása folyamán, illetve egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet regisztrációra, illetve bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím, lakcím, stb.).

 Személyes adatok védelme A CA Kft. a regisztráció során beszerzett adatot kizárólag az ott megjelölt célra használja fel. Az adatok kezelését az adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek jogában áll megismernie, illetve módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, illetve kérnie az adatok törlését.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelmi nyilatkozat oldalán nem kap választ, kérjük, kérdését küldje el a szervezes[kukac]coachakademia.hu címre. A CA Kft. a regisztráció során beszerzett adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja át. A CA Kft., bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztráció során rögzített adat titokban maradásáért, nem felelős az adat esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.

A CA Kft. minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be. A CA Kft. az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért felelősséget nem vállal. A személyes adatokat kérésre töröljük. 

Hírlevél-küldés A honlapon történő regisztrációval Ön hozzájárul, hogy a CA Kft. a szolgáltatásairól rendszeresen további információt, hírlevelet küldjön Önnek. Ez a hírlevél-küldést Ön bármikor, a hírlevélben elhelyezett linkre kattintva lemondhatja. Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevéllel kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a velünk: szervezes[kukac]coachakademia.hu. Reméljük együttműködésünk ezen a területen is elvárásainak megfelelően alakul.

Nyílt Est

Szeptember 15-én, nyílt estünkön megismerkedhetsz mindkét alapszintű képzésünkkel, oktatóinkkal.

Rólunk mondták

A tanfolyam alatt megértettem, mit jelent a “Hozzád értő támogatás”!
Olyan képzést kerestem, ahol a tantermi képzéseken tanultakat a gyakorlatban is ki tudom próbálni. Ennél sokkal többet kaptam! Kiemelkedő szakmaiságú oktatókat, személyre szabott visszajelzéseket, odafigyelést, fejlesztést és kiváló oktatásszervezést. Ha ilyen képzést keresel, jó helyen jársz!
Kiss-Kovács Edina - 2017. december
Share This