2019 februárjától

11 év és 350+ alumni hallgatóval való együtt tanulás után egy újabb változtatás mellett döntöttünk, annak érdekében, hogy a képzésünk még optimálisabb kereteket adjon hallgatóink coachcsá válásának támogatásához.


 
ACTP (nappali) képzésünk moduláris rendszerben kíséri végig a hallgatókat a PCC szintű akkreditációs vizsga letételéig.
Ezidáig az alapképzésünk és a szakmai gyakorlat modulok egyben, zárt tanuló csoport kereteiben zajlottak, és ettől elkülönült a PCC vizsgára felkészítő záró modul, amelyhez hallgatóink későbbi időpontban tudtak csatlakozni.
 
Sok év hazai és nemzetközi képzői tapasztalatát összetéve 2019. februárjától a teljes ACTP programot egybefűzve kínáljuk leendő hallgatóinknak, azaz arra vállalkozunk, hogy a kb. 1,5 éves képzés során hallgatóink olyan tudásra tegyenek szert, amelyre támaszkodva a képzést PCC szintű vizsgával zárják. Hiszünk abban, hogy a zárt csoportban, a tanulási folyamat lendületének megtartásával, a tanulási folyamatért való kölcsönös, partneri felelősségvállalással – azaz sok gyakorlással – hallgatóink megalapozott, nemzetközileg is piacképes, gyakorlati tudásra tehetnek szert.
Az ACTP diploma előnyei: olcsóbban, gyorsabban, sokkal egyszerűbben (pl. nem kell hanganyagot küldeni bírálatra az ICF felé) érhető el nem csak a PCC, hanem az ACC egyéni coach-akkreditáció is.
Az új struktúrában a képzés teljes hossza: 165 óra.

 
modulok összevonása egyben arra is lehetőséget adott, hogy csökkentsük a képzés árát, a teljes ár: 1.140.000 Ft + Áfa. (Összehasonlításképpen, a korábbi rendszerben a PCC vizsgáig 167 óra és 1.280.000 Ft + Áfa összeg befektetésével lehetett eljutni.)
 
Következő képzési csoportunk 2019. február 15-én indul, amelyre már várjuk a jelentkezéseket. Jelentkezni itt lehet.
Early bird kedvezménnyel a képzés ára: 990.000 Ft + Áfa.
Share This