PCC felkészítés

Készülj velünk a PCC akkreditációra

Ha terveid között szerepel, hogy PCC szinten akkreditáltasd magad az ICF-nél, akkor érdemes jelentkezned 2019 tavaszán induló PCC felkészítő csoportunkba!

– A felkészítés keretében 7-8 hónap alatt 15 órányi csoportos és egyéni mentor coachingot és szupervíziót kaptok – így a képzés egésze alatt a saját munkádra vonatkozó direkt visszajelzéseken keresztül tanulhatsz.

– A felkészítő csoport a kompetenciák fejlesztése mellett magában foglalja a PCC Portfólió úthoz szükséges 10 óra mentor coachingot.

– A felkészítés szintén magában foglalja 2 hanganyag és leirat elkészítését és oktató általi visszajelzését. Amennyiben ezekben a hanganyagokban PCC szinten demonstrálod a kompetenciákat, úgy ezeket a hanganyagokat direktben fel is tudod használni arra, hogy az ICF felé az akkreditációra ezt leadd.

Maximális létszám: 10 fő!

A csoportban való részvételt minimum 150-200 órányi ügyféltapasztalattal javasoljuk – ugyanis hiszünk abban, hogy a kompetenciák PCC szinten való sikeres demonstrálásához gyakorlás szükséges.

A képzés oktatói: Hegedűs Dóra PCC, Madai Kriszta PCC és Soós Judit PCC.

A 11 óra csoportos mentor coachingot és 4 óra egyéni (2 teljes hanganyagra és önreflektív esszére vonatkozó írásos és személyes visszajelzés) mentor coachingot és szupervíziót magában foglaló felkészítő csoport ára: 220.000 Ft+ Áfa

A PCC Portfólió útról az ICF honlapján találsz további információt: https://coachfederation.org/icf-credential/pcc-paths/ 

Ha 2012 márciusa után a Coach Akadémián végzett hallgató vagy: az ACTP szintű vizsgára is felkészülhetsz, ami további előnyökkel jár, ez esetben kattints IDE!

Információk / jelentkezés

Áraink:

A PCC felkészítő tanfolyam ára: 220.000 Ft + áfa
További részletek és jelentkezés: Princz Szilviánál: szervezes@coachakademia.hu

Rólunk mondták

Remek oktatók, remek csapat, tonnányi tapasztalat és egy izgalmas utazás. A képzést színesnek és kifejezetten izgalmasnak találtam, ahol az arányok is jól végiggondoltak és eltaláltak (elmélet, gyakorlat). Ahhoz, hogy másokat jól kísérjek (néha magamat is), ahhoz kell egy stabil alap, önbizalom és bátorság. Ha ezt a képzést választod, ezeket biztosan megkapod.
Tóth Lajos - 2014. december
Share This