PCC felkészítés

Készülj velünk a PCC akkreditációra

Ha terveid között szerepel, hogy PCC szinten akkreditáltasd magad az ICF-nél, akkor érdeklődj legközelebb induló PCC felkészítő csopotunkról!

– A felkészítés keretében 7-8 hónap alatt 15 órányi csoportos és egyéni mentor coachingot és szupervíziót kaptok – így a képzés egésze alatt a saját munkádra vonatkozó direkt visszajelzéseken keresztül tanulhatsz.

– A felkészítő csoport a kompetenciák fejlesztése mellett magában foglalja a PCC Portfólió úthoz szükséges 10 óra mentor coachingot.

– A felkészítés szintén magában foglalja 2 hanganyag és leirat elkészítését és oktató általi visszajelzését. Amennyiben ezekben a hanganyagokban PCC szinten demonstrálod a kompetenciákat, úgy ezeket a hanganyagokat direktben fel is tudod használni arra, hogy az ICF felé az akkreditációra ezt leadd.

Maximális létszám: 10 fő!

A csoportban való részvételt minimum 150-200 órányi ügyféltapasztalattal javasoljuk – ugyanis hiszünk abban, hogy a kompetenciák PCC szinten való sikeres demonstrálásához gyakorlás szükséges.

 

A képzés oktatói: Hegedűs Dóra PCC, Kurucz Balázs PCC, Madai Kriszta PCC és Soós Judit PCC.

A 11 óra csoportos mentor coachingot és 4 óra egyéni (2 teljes hanganyagra és önreflektív esszére vonatkozó írásos és személyes visszajelzés) mentor coachingot és szupervíziót magában foglaló felkészítő csoportunk megfelelő létszám esetén indítjuk.

A PCC Portfólió útról az ICF honlapján találsz további információt: https://coachfederation.org/icf-credential/pcc-paths/ 

Ha 2012 márciusa után a Coach Akadémián végzett hallgató vagy: az ACTP szintű vizsgára is felkészülhetsz, ami további előnyökkel jár, ez esetben kattints IDE!

Információk / jelentkezés

További részletek és jelentkezés: Princz Szilviánál: szervezes@coachakademia.hu

Rólunk mondták

Miért a Coach Akadémia? Abban biztos voltam, hogy gyakorlatorientált, akkreditált és nem egy gyorstalpaló képzés által szeretnék elindulni a coachcsá válás felé. Többórányi böngészés után kezdtem el felhívni azokat a coach képzéseket kínálókat, akik honlapjukon ezt kínálták. Az első érdeklődő hívás után tudtam, hogy EZ az, megtaláltamJ. Nyitottságot, rugalmasságot, teljes körű információt kaptam, és már akkor azt éreztem, hogy ÉN vagyok a fontos, nem pedig az, hogy letolják a torkomon a képzést. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a gyakorlatorientált képzés, a tapasztalatszerzés, a jól szervezett megvalósítás, a többféle gyakor…
Konkoly-Clamba Mariann - 2019 május
Share This