Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2014. óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg a Tagozat elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szakmai nagyköveteként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem vagy az ICF programjain.

Versenytáncosi pályám és sportolókkal való munkám legfontosabb hozománya a hatékony és eredményes tervezés, a célirányos felkészülés, az összpontosítás, a formaidőzítés volt. Ezek az üzleti világban is nagy jelentőséggel bíró készségek. A lehetetlen lehetővé tétele, a nyitottság, az új nézőpont, az akadályok leküzdése, a közös munka és a kitartás énem részévé vált. Munkámat ez a szellemiség jellemzi, ebben támogatom ügyfeleimet, terveik és vágyaik elérésében, megélésében.

Képzettség

Watson Coaching
Gestalt Coaching Center – Mesterkurzus Coachoknak
PCC – Professional Certified Coach – ICF – International Coach Federation
Integration Training, UK – Embodiment Coachoknak
Legacy Kft. – TTF (TeamCoach – Tréner – Facilitátor), TTF Advanced
Budapesti Kommunikációs Főiskola – Diplomás Coach – Üzleti edző
Coaching Team – Coachok Egymás Között
ELTE – Budai Sportoktató Akadémia – Társastáncedző, Coach
Karko Sport Mental Coaching, DE – Versenyzői Fejlesztés
Nyugat-Magyarországi Egyetem – Okleveles Környezetmérnök, Okleveles Mérnöktanár

Tagság

ICF Magyar Tagozata – Elnök
Magyar Coachszemle – Szakmai Nagykövet
Magyar Coach Egyesület
Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Share This