GROUP ÉS TEAM COACH KÉPZÉS

A KÉPZÉS 65 ICF PONTRA AKKREDITÁLT

Az 65 ICF CCE pont a következőket tartalmazza:

Core Competencies: 54
Resource Development: 11

A PROGRAM

A Nemzetközi Coach Szövetség (International Coach Federation – ICF) team coaching keretrendszere mentén összeállítottuk group és team coach képzésünket, ahol a résztvevők 8 oktatótól tanulhatnak.

A 20 hetes tanfolyamon a hallgatók 10 blokk (65 óra) alatt sajátíthatják el a group és team coaching lényegét, nagy hangsúlyt fektetve az ICF kompetenciáira és az ICF etikájára. A csoportokkal és csapatokkal folytatott coaching szépségei és kihívásai mellett a coach képzés során dolgozunk a csoportos coach identitással is. Képzési programunk fő módszerei a tapasztalati tanulás és az önreflexió. A program 3 órás egyéni mentoringot is tartalmaz.

A képzés gyakorlatorientált, a képzési napokon a hallgatóknak lehetőségük lesz valós esetekkel és elismert coachokkal dolgozni. Továbbá a képzés magában foglal 3×2 óra csapatokkal / csoportokkal végzett gyakorlatot, csoportos és egyéni metoring kíséretében.

A képzés vizsgával zárul, ahol minden hallgatónak lehetősége nyílik 20 perc alatt bemutatni saját team/ group coaching folyamatát, reflektálva coach működésére, szándékára és identitására.

A képzést olyan business/ life coach szakembereknek ajánljuk, akik:

specializálódni szeretnének
csoportokkal és/vagy csapatokkal szeretnének dolgozni
számára fontos az ICF nemzetközi akkreditáció megszerzése
aki visszajelzést szeretne kapni a PCC / MCC szintű coachoktól

A résztvevők megtanulják, hogyan kell önállóan végig vinni egy group vagy team coaching folyamatot, amely megfelel az ICF etikájának és alapvető kompetenciáinak.

A TRÉNING ELVÉGZÉSÉNEK KÖVETELMÉNYEI

A képzés osztálytermi óráinak legalább 75%-án való részvétel és a vizsga sikeres teljesítése, ahol a hallgató demonstrálja arra való képességét, hogy végig vigyen egy group vagy team coaching folyamatot, azt önreflektív módon feldolgozza és tanuljon belőle.

ÁRAINK

Early Bird kedvezménnyel:
579.000 Ft + Áfa (2021. október 15-ig)

Teljes ár
629.000 Ft + Áfa

Esetleges további kérdéseidre pedig a szervezes@coachakademia.hu címen szívesen válaszolunk.

Dátum:

2021.11.26-27.
2021.12.10-11.
2022.01.28-29.
2022.02.04-05.
2022.04-05.03.

Share This