GROUP ÉS TEAM COACH KÉPZÉS

Fejleszd tovább a coachingról való tudásodat Team és Group Coach képzésünk segítségével, ahol lehetőséget teremtünk számodra, hogy csapatokat és csoportokat vezess a fejlődés útján.

Legyél te az a szakember, aki folyamataiban nem csupán inspirál, de képes formálni és vezetni is a csoportdinamikát a résztvevők erőforrásaira építve.

Hagyj maradandó nyomot a veled együttműködőkben és a coaching folyamataid legyenek a pozitív változások elindítói, ezzel értéket teremtve mind az egyének, mind a csoportok vagy csapatok számára.

MIT KÍNÁLUNK A GROUP ÉS TEAM COACH KÉPZÉSEN?

A Nemzetközi Coach Szövetség (International Coach Federation – ICF) team coaching keretrendszere mentén összeállítottuk group és team coach képzésünket, ahol a résztvevők 8 oktatótól tanulhatnak.

A résztvevők megtanulják, hogyan kell önállóan végig vinni egy group vagy team coaching folyamatot, amely megfelel az ICF etikájának és alapvető kompetenciáinak.

KIKNEK AJÁNLJUK A GROUP ÉS TEAM COACH KÉPZÉST?

Azoknak ajánljuk, akik :

  • specializálódni szeretnének
  • csoportokkal és/vagy csapatokkal szeretnének dolgozni
  • számára fontos az ICF nemzetközi akkreditáció megszerzése
  • visszajelzést szeretnének kapni a PCC / MCC szintű coachoktól

Ti mondtátok a Group és team coach képzésről ...

Hogyan áll össze a Group és team coach képzés?

A 20 hetes tanfolyamon a hallgatók 10 blokk (65 óra) alatt sajátíthatják el a group és team coaching lényegét, nagy hangsúlyt fektetve az ICF kompetenciáira és az ICF etikájára. A csoportokkal és csapatokkal folytatott coaching szépségei és kihívásai mellett a coach képzés során dolgozunk a csoportos coach identitással is. Képzési programunk fő módszerei a tapasztalati tanulás és az önreflexió. A program 3 órás egyéni mentoringot is tartalmaz.

A képzés gyakorlatorientált, a képzési napokon a hallgatóknak lehetőségük lesz valós esetekkel és elismert coachokkal dolgozni. Továbbá a képzés magában foglal 3×2 óra csapatokkal / csoportokkal végzett gyakorlatot, csoportos és egyéni metoring kíséretében.

A képzés vizsgával zárul, ahol minden hallgatónak lehetősége nyílik 20 perc alatt bemutatni saját team/ group coaching folyamatát, reflektálva coach működésére, szándékára és identitására.

A képzés osztálytermi óráinak legalább 75%-án való részvétel és a vizsga sikeres teljesítése, ahol a hallgató demonstrálja arra való képességét, hogy végig vigyen egy group vagy team coaching folyamatot, azt önreflektív módon feldolgozza és tanuljon belőle.

Ár Early Bird kedvezménnyel
(2024. február 9-ig):
795.000 Ft + Áfa

Teljes ár:
 875.000 Ft + Áfa

Esetleges további kérdéseidre pedig az esti@coachakademia.hu címen szívesen válaszolunk.

A képzés induló dátuma:
2024. március 1.

Share This