RÓLUNK MONDTÁK
A Coach Akadémia képzését 3 dolog miatt választottam: az ICF által elismert, ICF komptenciák mentén haladó tananyag miatt; az esti képzés miatt, ami  munka mellett is lehetővé tette a kurzus elvégzését; és a gyakorlatorientált szemléletmód miatt. A képzés vége után egy hónappal most elmondhatom, nem csalódtam, az összes elvárásom teljesült, sőt – sokkal többet kaptam ettől a képzéstől, mint reméltem.
Profi, szívvel-lélekkel, Hivatásból tevékenykedő oktatógárdát kaptunk, akik hihetetlen odaadással és odafigyeléssel vezettek minket végig tanulási és önismereti utunkon – merthogy a képzés alatt kiderült, hogy a két dolog – coachcsá válni és önismeretre szert tenni – elválaszthatatlan egységet képez, egyik sem létezik a másik nélkül. Már persze, ha a minőséget szeretnénk képviselni, és hitelesek szeretnénk lenni mind önmagunk, mind Ügyfeleink szemében. Érezhetően ez a cél lebegett az oktatók szeme előtt, és elhivatottságuk ránk is átragadt. Igazi közösség jött létre, hétről hétre élveztük egymás társaságát és a közös, önfeledt tanulást – ahhoz képest, hogy péntek délutánra rendszerint az én energiáim is erőteljesen megcsappannak, az órák végeztével mindig csillogó szemekkel, gondolatokkal és élményekkel telve érkeztem haza, és alig vártam a következő alkalmat.
Mindenkinek szívből ajánlom a Coach Akadémiát, akinek fontos a hitelesség, a minőség, és aki nem fél megpillantani, és alaposan szemügyre venni saját magát a tanulótársak és az oktatók által tartott tükörben. Életem egyik legszebb, legtanulságosabb 9 hónapja volt! 🙂
– Reigl Angéla – 2019 szeptember

 

Összegzésként elmondhatom, hogy az idei év sorsfordító a számomra, melyben központi szerepet játszott a tanfolyam. Több kardinális változás állt be az életemben pont, mikor jelentkeztem a képzésre és tartottam tőle, hogy csak púp lesz a hátamra, még egy dolog, amit „csinálni kell”.
Szerencsére nagyobbat nem is tévedhettem volna! Zűrzavaros és bizonytalanságokkal teli időszakon vagyok túl, amiben újra kellett értelmeznem a szerepeimet, személyes és munkatársi kapcsolatokat kellett új alapokra helyezni. Mindez nyilván feszültségekkel terhelt folyamat volt, de úgy éreztem, hogy rengeteg hasznos eszközt kaptam tőletek ennek a kezeléséhez.
A másik hajtóerő maga a tanulótársakból összeállt közösség lett, akikkel jó volt hétről hétre találkozni, együtt megélni „aha-élményeket” és végigkísérni egymás fejlődését. Én azon leszek, hogy ne tűnjünk el egymás életéből.
Visszatérve, azt még most sem tudom definiálni, hogy minek tartom magam, vagy mi a pontos szerepköröm a cégünkben, de már nem is akarom. Rájöttem, hogy nem vagyok egy kategóriákba szuszakolható ember, és ez így van jól!

Bódi Gabriella – 2019 szeptember

Azért jelentkeztem erre a képzésre, mert érdekelt a coaching, hivatásszerűen gondoltam, hogy foglalkozni szeretnék vele. Ugyanakkor legnagyobb döbbenetemre saját magam számára hozott egy olyan önismereti utazást, mely kapcsán sokat változtam, rengeteget fejlődtem, és a coaching szemlélet immáron teljesen áthatja a napi magán- és üzleti életemet is. Ez a szemléletváltás már jelenleg is rengeteg boldogságot és segítséget hozott az életemben, mely módszer további tanulására úgy érzem, életfogytiglan leszerződtem. Köszönök mindent!

Darvas Judit – 2019 szeptember

Profi csapat, profi technikák. Messze az elvárásaimon felül kaptam az útra muníciót, tudásban, technikában, gondolkodásban.

Széll Tamás – 2019 szeptember

Mindenkinek kívánom ezt a belső utazást, amit kaptam a Coach Akadémiától. Nem csak elméleti tudást szereztem, de új kapukat is megnyitott számomra a képzés. Végtelenül izgalmas, ami vár még rám, de csak biztatni tudok mindenkit és meghívni erre az utazásra, hiszen önmagunk elismeréséből, elfogadásából indul ki minden. Nem muszáj ezt mindenkinek hivatássá tenni, de önmagunknak lenni a legnagyobb érték, amivel mindenkinek rendelkeznie kell.

Pető Rita – 2019 szeptember

A Coach Akadémia egy jó döntés volt, ma sem tennék másképp. Kivételes tanári gárda, derűs higgadtság, szakmai kompetenciák, minden adott volt a fejlődéshez. Az oktatás teljes folyamatában maximális támogatást kaptam, amiért hálás vagyok. Tiszta szívvel ajánlom a Coach Akadémiát, ahogy azt meg is tettem. Csak hálával és köszönettel tartozom.

Kluka Atiila – 2019 szeptember

Nagyon örülök, hogy itt tanulhattam. A képzők jól felkészültek, a jól használható elméleti tudás mellett rengeteg gyakorlat-orientált ismeretet is kaptam. Ajánlom a képzést mindazoknak, akik minőségi képzést keresnek és jól felkészült gyakorló szakemberektől szeretnének tanulni.

Hunyady Marianna – 2019 szeptember

A képzés oktatói rendkívül képzettek, rengeteg saját tapasztalatot osztottak meg velünk, amik segítették a személyes és szakmai fejlődésemet. Egy olyan utat jártam itt be, ami által közelebb kerültem magamhoz, és megerősítést kaptam a hogyan tovább-ról.

Málnási Réka – 2019 szeptember

Büszke vagyok arra, hogy én is itt végeztem.
❤️-ből ajánlom a CoachAkadémia nappali kurzusát, széles szaktudású oktatókkal, gyakorlatorientált szemlélettel, komoly coachalapok őszinte átadásával, kiválóan kísért gyakorlati modullal és fantasztikusan készséges oktatásszervezői háttértámogatással! Kemény munka, de biztosan támasz ez a suli. Megéri!

Csordás Izabella – 2019 május

Miért a Coach Akadémia? Abban biztos voltam, hogy gyakorlatorientált, akkreditált és nem egy gyorstalpaló képzés által szeretnék elindulni a coachcsá válás felé. Többórányi böngészés után kezdtem el felhívni azokat a coach képzéseket kínálókat, akik honlapjukon ezt kínálták. Az első érdeklődő hívás után tudtam, hogy EZ az, megtaláltamJ. Nyitottságot, rugalmasságot, teljes körű információt kaptam, és már akkor azt éreztem, hogy ÉN vagyok a fontos, nem pedig az, hogy letolják a torkomon a képzést.

Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a gyakorlatorientált képzés, a tapasztalatszerzés, a jól szervezett megvalósítás, a többféle gyakorlat megismerése, ugyanakkor egy pontos, jól körülhatárolható szempontrendszer elsajátítása. Én ezt mind megkaptam itt úgy, hogy közben folyamatosan kaptam és adhattam visszajelzést a saját magam és a többiek haladásáról. Nagyon sok, konkrét, kézzel fogható eszközt ismertem meg anélkül, hogy bármelyikre is azt mondták volna, hogy az a „tuti nyerő”. Minden egyes coachkompetencia fontosságát és tartalmát saját élményes feladaton keresztül tanultam meg, ami így annál sokkal mélyebb, maradandóbb tudást és ezáltal profizmust adott, mintha egy tankönyvet kaptam volna a kezembe.

Végül ki kell emelnem a profi szervezést, a sok és azonnali támogatást, amit Szilvitől kaptam a teljes folyamat során attól a bizonyos első érdeklődő telefonhívásomtól kezdve. Ki merem jelenteni, hogy a mai felnőttoktatási rendszerben nem igen találkoztam még ilyennel.:-)

Konkoly-Clamba Mariann – 2019 május

A Coach Akadémia képzésére ajánlás útján érkeztem, ezért rendkívül nagy elvárásaim voltak, amit lazán hozott a tanfolyam. A képzés első 2-3 hónapja során nagyon ködösnek éltem meg az elhangzottakat, bár minden oktató elmondta, hogy idő kell a tananyag elmélyüléséhez, de a türelem sosem volt a legjobb barátom.
Tanácsadóként érkeztem, jelentős eredményeket tudva a hátam mögött és ennek megfelelő egóval, de itt rálátást kaptam, hogyan képviselhetem magasabb szinten az Ügyfeleimet. A tanfolyam kezdetétől a végéig kb 8 hónap telt el, ami bőven elég volt ahhoz, hogy alapjaiban változtassa meg nézeteim, mind az eddigi munkásságom kapcsán, mind a jövő felé fordulásom végett.
Úgy gondolom, hogy jó szívvel ajánlhatom mindenkinek a képzést, mert nem csak egy új látásmódot kaphat, de hozzám hasonlóan egy új hivatást is.
Elhivatott vagyok a Coaching felé és a továbbiakban is számítok az Akadémia Oktatóira, hogy szakmailag tovább léphessek, ez egy nagyon jó hely 😊.

Magó Botond – 2019 május

Szakmailag megalapozott, kiváló szakemberekkel (mint tanárok), erős alapokat biztosító képzés. Aki komolyan gondolja a coachingot, és valóban időt, energiát szeretne a képzésébe fektetni, azoknak teljes mértékben ajánlom a Coach Akadémiát!

Dankó Adrienn – 2019 május

Nagyon jól átgondolt a tematika, a tréning napok aktívak, gyakorlat-orientáltak, közösség formálóak. Jó hangulat, tanulás, rengeteg életszagú feladat segíti a személyes fejlődést az ICF kompetenciák mentén. Amiben szerintem kimagasló a Coach Akadémia, az az, hogy a tanfolyam során sokszor reflektálunk a saját coach identitásunkra, annak végiggondolására, ami segíteni fogja az iskola utáni elindulásunkat. Szeretném még kiemelni az oktatókat, akik személyes példáikkal, tanulásaikkal bepillantást engedtek a coaching lényegébe,hétköznapjaiba, kihívásaiba. Nem választhattam volna jobb iskolát, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki coach szeretne lenni.

Gyurcsek Tamara – 2019 május

Itt valóban coachcsá válunk, elsajátítva és fejlesztve az ICF kompetenciákat, és saját magunkat.Könyvek helyett a képességeinket bújjuk, s nálunk a labda, hogy ezt az írott tudással hogyan és miként támogatjuk. Az oktatói gárda felnőttként adja a tudását át nekünk, felnőtteknek. Nagyon jó élmény volt, s az oktatásszervezőnknek köszönhetően a keretéhez is törődést kaptunk. Köszönök mindent, s bízom benne, hogy lesz még egymáshoz utunk. 🙂

Nagy Orsolya – 2019 május

Gyakorlatorientált, nemzetközi színvonalú képzés.

Nagy Andrea – 2019 május

Mit kaptam ettől a kilenc hónaptól, amit a Coach Akadémia képzése alatt átéltem? Újrakeretezést. Célokban, motivációban, tapasztalatokban. Lezárásokat. Fájdalmas tanulásokat és tapasztalásokat. Sziklaszilárd értékrendszert és kereteket a coaching-hoz, amikhez bármikor vissza tudok térni, és ami segítségével bármilyen nyelven meg tudom értetni magamat itthon és a világ bármely pontján. Hatalmas energiát és kreativitást e keretek megtöltéséhez és egyedivé varázsolásához. Annak felismerését, hogy a korábbi tanulásaimat hogyan tudom a coaching-al összekapcsolni és felerősíteni. Útravalónak tökéletes!

Draskóczi Katalin – 2018 december

 

13 éve foglalkozom coachinggal, készségfejlesztéssel és üzleti tanácsadással. Azért szerettem a Coach Akadémia képzését, mert végig úgy éreztem, igazán figyelnek rám, hogy valóban fontosnak tartják, hogy önmagamhoz képest tudjak előre lépni. Hogy a tananyag színvonalas volt és az trénerek rátermettek, felkészültek az nem volt kérdés, hiszen az ember ezt várja: ezért választja őket. Azonban az élmény, hogy valóban energiát fektettek abba, hogy mindannyiunkat megismerjenek, így személyre szabottan tudjanak támogatni abban, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból magasan túlmutatott előzetes elvárásaimon. Azoknak ajánlom a képzést, akik  tényleg szeretnék megtanulni, hogy hogyan legyenek profik ezen a pályán. Köszönöm!

Plesztovits-Mikó Hilda – 2018. december

Miből van a jó coach?

Keressük a válaszokat, töprengünk, próbáljuk racionalizálni a gondolatainkat. Az Akadémia megmutatta nekem, és rávezetett arra, hogy hogyan járjam az utam. Az igazi ajándék magamnak magamtól született, de velük és tőlük inspirálódtam. Köszönet!

Alföldi-Szabó Erika – 2018. december

 

A Coach Akadémia nappali képzése számomra a magas szakmai minőségről, a gyakorlat-orientáltságról, az együttműködő partnerségről – akár a Coach Akadémia csapatára, akár a többi csoporttársamra gondolok; és nem utolsó sorban önmagam fejlődéséről szólt. A képzés észrevétlenül szippantott be, és a 10 hónap flow élményként röppent el. Ha azt kérdeznétek, hogy újra őket választanám-e? A válaszom igen.

Janzsó Dóra – 2018. május

 

Hosszú, alapos képzésen vettem részt. Mindenki annyit hoz ki belőle, amennyit akar. Én sokat akartam, és az oktatók partnerek voltak ebben. Sokszínűek, különbözőek, és remek szakemberek. Köszönöm!

Bodnár Barbara – 2018. június

Ha hajlandó vagy elfogadni, hogy a változás nem feltétlenül rossz dolog, és ha ezt a fejlődésed útjának tekinted, na akkor jó helyen vagy. Én ezt a Coach Akadémián ismertem fel igazán, amiért végtelenül hálás vagyok az itt oktatóknak.

Vincze Nikolett – 2018. június

Ha van hozzá bátorságod, hogy a coaching lényegét tanuld meg pár hasznos eszköz helyett, akkor itt a helyed.

Balogh Mátyás – 2018. június

 

Valódi önismereti utazás, hiteles oktatók, fantasztikus, inspiráló közösség..
A szervezés pedig egyszerűen kiváló! Csak ajánlani tudom a Coach Akadémiát.

Guta-Földi Nóra – 2018. május

 

Annak ajánlom a CoachAkadémiát, aki szeretne biztos alapot szerezni a coaching területén, amivel nekikezdhet ennek a pályának és amire később is építkezhet. Aki szeret kérdezni- vagy hallgatni, aki szeretne minél többet megtudni a coachingról – annak elméleti- és gyakorlati oldaláról is -, aki nyitott önmagára és másokra, kész elindulni az úton vagy folytatni útját.  A felkészült, tapasztalt csapat hozzáértő támogatást nyújt minden résztvevőnek egy biztonságos, korlátoktól mentes környezetben, ahol valóban élmény a tanulás, fejlődés.

Vidéki Klára – 2017. december

 

A tanfolyam alatt megértettem, mit jelent a “Hozzád értő támogatás”!
Olyan képzést kerestem, ahol a tantermi képzéseken tanultakat a gyakorlatban is ki tudom próbálni. Ennél sokkal többet kaptam! Kiemelkedő szakmaiságú oktatókat, személyre szabott visszajelzéseket, odafigyelést, fejlesztést és kiváló oktatásszervezést. Ha ilyen képzést keresel, jó helyen jársz!

Kiss-Kovács Edina – 2017. december

 

A CoachAkadémiát mindazoknak ajánlom, akik vágynak arra, hogy a legjobb tudást a legjobb szakemberektől kapják meg a business coaching szakmában. A képzés sokrétű, nagyon gyakorlatorientált, a szakmai gyakorlati helyek kiválóak. Ez mind abban támogat, hogy ne csak a szakma csínját-bínját sajátítsd el, hanem önmagadhoz is megtaláld az utadat, hogy valóban meghalld a saját hangodat, ezzel megalapozva a szakmai hitelességedet. És az az a kincs, amire rátalálhatsz a CoachAkadémiával 😊

Vad Ágnes – 2017. december

Azoknak ajánlom a Coach Akadémia képzését, akik a praktikumot és a visszakérdezés lehetőségét keresik egy coach képzésben, – sokkal inkább, mint a hagyományos tanár-diák felállást. Köszönöm, amit kaptam!

Gál Erika – 2017. december

A Coach Akadémia nappali képzése jól strukturált, rendkívül gyakorlatorientált képzés, felkészült oktatókkal. Messzemenően megfelelt várakozásaimnak. Stabil alapot nyújtott a coachcsá váláshoz, s olyan készségeket, eszközöket, gondolkodásmódot, módszertant adott a kezembe, melyek segítenek a további építkezésben, fejlődésben. Fantasztikus önismereti utazást volt számomra a képzés 8 hónapja. Külön köszönet a képzés során kapott mindenre kiterjedő szervezői támogatásért.

Bokor Marianna – 2017. június

 

Tapasztalattal (vezetői, önismereti tréneri, pszichodráma asszisztensi) és konkrét igényekkel (több oktató által vezetett nyitottszemléletű elméleti képzés mellett kifejezetten gyakorlatfókuszú oktatás legyen) mértem fel a business coach tudást nyújtó lehetőségeket. Azt kaptam, amit vártam és amit ígértek. A képzési folyamat során megszerzett tapasztalatok ismeretében is újra a Coach Akadémiát választanám!

Cseke István – 2017. június

Jó szívvel ajánlom a Coach Akadémiát azoknak, akik valódi gyakorlati képzést keresnek, hiteles és példamutató oktatókkal. Kiemelkedő az a fajta figyelmes és minden részletre ügyelő, segítő háttértámogatás is, akinek és aminek köszönhetően mindig tudtuk, hogy mikor, mit, kinek és hogyan kell leadni, az eredményes vizsga érdekében.

Jakab Tímea – 2017. június

Rohanó világunkban egyre inkább felértékelődnek azok a ‘találkozás’-ok, melyek nem újabb feldolgozatlan információ özönnel árasztanak el bennünket, vagy az egyetlen ‘tuti’-ról igyekeznek meggyőzni, hanem teret enged annak, hogy magunkra és magunkba tekintsünk, emlékezzünk, megtaláljunk és feltárjunk valamit, amivel már valahonnan rendelkezünk, és egy új keretrendszerben, a tálcán felkínált lehetőségekkel kiegészítve számunkra kerek egésszé, új lehetőségekké, új utakká formáljuk.

Ha valami hasonlót vársz el egy coach-tól, vagy egy coach képzéstől, akkor itt valószínűleg megtaláltad.

Szabó András – 2017. június

 

Sokáig keresgettem a megfelelő képzést, míg Rátok találtam. A kilenc hónap alatt alapos és sokrétű elméleti oktatást kaptam, sok gyakorlási lehetőséggel és az oktatók sokszínűségével fűszerezve, akik mindvégig azon voltak, hogy a saját coaching tapasztalásukat, tudásukat és tanulásukat,hitvallásukat tovább adják, szem előtt tartva a szakma szépségét és kihívásait. A neves cégeknél biztosított szakmai gyakorlati helyek pedig olyan ugródeszkák, amelyekre a ti támogatásotok nélkül nem tudtam és mertem volna rálépni.

Sidó Klaudia – 2017. június

A napokban megkérdezték tőlem, hogy még egyszer választanám-e az iskolát? Kérdés nélkül IGEN!! Minden várakozásomnak eleget tett, felülmúlta, mindenféle szempontból! Jó döntést hoztam.

Zilahi Angéla – 2017. június

Egy csodálatos utazás volt, szebbnél szebb megállókkal az önismeret tengerén. A tanfolyam után sokkal jobban rálátok magamra, a MIÉRT-eket tisztábban értem, és nagyon sok eszközt adott, hogy meg tudjam tisztítani azokat a megállókat, ahol nem éreztem annyira jól magam.

Fekete Éva – 2017. június

Nyitott szívvel ajánlanám minden olyan gondolkodónak a képzést, akik azon töprengenek, hogy valami hiányzik az életükből, egy olyan valami, ami megfoghatatlan, ami felemel és magával repít… Nekem ilyen volt ez a képzés.

Puskás Tímea – 2017. június

Életem legizgalmasabb útja…

Friedewald Zita – 2017. június

Jó szívvel ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki érdeklődik a coaching iránt, és aki nyitott szívvel és elmével hagyja (megengedi), hogy ez az átváltozás megtörténjen. Ajánlom azoknak is, akik érzelmi síkon működnek, de azoknak is, akik ezt eddig el sem tudták képzelni magukról. Hihetetlen élmény és nagyon nagy tanulás.

Csomortáni Tünde – 2017. június

Inspiráló, kreatív közösség, minden várakozást felülmúló támogatással.

Pap Gizi – 2017. június

Sokrétű, színes, gyakorlatorientált képzés.

Fraknói Krisztina – 2017. június

Minden egyes képzési nap inspirált és motivált. Hiteles tanárok, jól felépített tananyag, továbbképzési lehetőség, közösség – mindezt jelenti számomra, hogy itt tanultam. A folyamat során nyertem egy belső coachot, valódiak lettek a céljaim, és haladok előre.  Életem egyik legjobb befektetése volt saját magamba.

Gyurik Szilvia – 2017. május

Csodálatos utazás volt önmagam felé, ami a mindennapi életben is pozitív változásokat hozott. A tanárok egytől-egyig végig fogták a kezünket, támogattak és kísértek az úton. Hálás köszönet mindenkinek.

Borbás Mónika – 2017. május

Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, nagyon élveztem végig az utat, amelyen végigkísértek az oktatók és társaim. Nyugodt szívvel ajánlom minden kedves ismerősömnek.

Vizdák Károly – 2017. május

Tartalmas képzés, sok önismereti hurrá-érzéssel, és a hétköznapokban használható tudással. Bárkinek, bármilyen célra ajánlom.

Varga József – 2017. május

A képzés egyik erőssége az oktatók sokszínűsége. Amikor már éppen azt hiszed, tudod, mi a coaching, rájössz, mégsem. De így lesz igazán a tiéd! Ha bátran meg mered önmagad ismerni, gyere!

Takács István – 2017. május

Nagyon jó döntés volt beiratkozni a képzésre. Nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg, és hatalmas tudásra tettem szert. Célom, hogy a következő szintre lépjek, és az úton, amin elindultam, minél több embernek segítségére lehessek.

Potolák Gábor – 2017. május

Az oktatók kiváló szakemberek, és a képzés tematikája nagyon jó ütemben segíti a képzésben fontos kompetenciák elsajátítását.

Szabolcsi Johanna Szabina – 2017. május

Nagyon jó szívvel ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeret emberekkel dolgozni és éppen egy új hivatást keres és azoknak is, akik csak az önismeretüket szeretnék csiszolni, vagy új barátokat keresnek.
Jól szervezett képzés, barátságos környezet, elkötelezett, hiteles oktatók.
Minden helyzetben megállták a helyüket, érzelmi biztonságot teremtettek számomra minden tanulási, konfliktus és érzékenyebb szituációban. Egy friss gyásszal való találkozás sem bizonytalanította el Őket, nehéz érzelmeknek is lehetett helye a csoportban, tudtak vele dolgozni.
Örülök, hogy megismerhettem a Coach Akadémia csapatát és tanulhattam Tőlük!
Mindig nagy szeretettel fogok a képzés óráira gondolni.

Czakó Nikolett – 2016. december

A Coach Akadémián a szakma technikai finomságai mellé rengeteg személyes támogatást és nagyon sok gyakorlási lehetőséget kaptam. Ráadásként pedig az lehettem, aki vagyok és ebből kiindulva egyszer talán az leszek, akivé mindig is válni szerettem volna…

Hábenczius Károly – 2016. december

Az oktatók szakmai tudása, emberi hozzáállása, hitelessége felülmúlta minden várakozásomat. Önismeret és coaching terén olyan fejlődésre volt lehetőségem, amiért maximálisan hálás vagyok.

Oláh Judit – 2016 december

Gyakorlatcentrikus, támogató képzés.

dr. Papp Réka – 2016. június

Bátran ajánlom ezt a képzést mindazoknak, akik a saját megismerésük mellett szeretnének támogatást nyújtani azoknak, akik elakadtak életük valamely szakaszában vagy egy olyan problémával küzdenek, amelynek megoldásához támogatást szeretnének igénybe venni.

Nagy Éva – 2016. június

Ez a 9 hónap komoly önismereti út volt számomra. Köszönöm nektek!

Baksa Henriett – 2016. június

Szkeptikus indulás után teljes elégedettséggel zártam a képzést. Talán coachcsá váltam, majd kiderül. Most fontosabbnak érzem a személyiségfejlődést, amin keresztülmentem az elmúlt hónapok során. Köszönöm a társaimnak és a tanáraimnak, Szilvinek az együtt töltött időt. Jó volt veletek!

dr. Lázár Gábor – 2016. június

Gyakorlat-orientált, többféle fejlesztő módszerrel megtámogatott képzés, profi szakemberektől.

Ambrus Beáta – 2016. június

Nagyon gyakorlatias képzés. Sok visszajelzést kapunk a fejlődésünk tekintetében. Egymástól és az oktatóktól is sokat tanulunk. Nagyon tetszik a szemlélet, amit a képzés biztosított, szakemberként és magánemberként is pozitív változásokat hozott.

Varjaskéri Beatrix – 2016. június

Az elméleti alapozást követően gyakorlaton szerzünk tapasztalatot, miközben folyamatosan reflektálunk a tapasztalatokra. Ez a folyamat valódi felkészítést nyújt a coachcsá válás kezdeti fázisához. Köszönöm a képzést, Coach Akadémia!

Németh Zsófia – 2016. június

Ha alapozó coaching képzést keresel, ahol bevezetnek a coaching világába, mindezt sokszor gyakoroltatva veled, a Coach Akadémia neked való. A peer coaching, a szupervízió, a mentor coaching és a szakmai gyakorlat is mind erősíteni fogja benned, hogy ki vagy, és hova szeretnél eljutni coachként.

Murányi Éva – 2016. június

Nagyon jó volt az elméleti és gyakorlati képzés aránya. A fókusz ott volt, ahol kellett, azaz a tényleges gyakorlati coachingon. Az oktatók felkészültek és nyitottak voltak, és szerencsére egy jó csapat gyűlt össze.

Lendvay Péter – 2016. június

Nagyon köszönöm, hogy itt tanulhattam. A képzés egyértelmű erősségei a jól felépített, strukturált tananyag, a rengeteg gyakorlási lehetőség, a kiválóan felkészült tanári gárda:), a sok különböző – de valahol mégis egységes – nézőponttal, amit megismerhettünk. Az elkötelezett támogatás és a szuper csapat, csak hab a tortán:). Ez számomra egy utazás kezdete – aminek nagyon örülök, hogy ezzel a képzéssel kezdődött.

Gyetvai Anikó – 2016 május

Remek coach brigáddal felszerelt, hatékony gyakorlati képzés. A tudás mellett olyan szemléletmódot ad, ami egész munkánkat végig fogja kísérni.

Nagy-Józsa Dorottya – 2016 május

A képzés során nem csak a coaching alapjait sajátíthattam el, hanem azt is megtanultam, hogyan működöm én coachként és az életem egyéb területein is. Az elmélet-gyakorlat-önismeret pont jó arányban segítette a tanulásomat!

Pottok Judit – 2016 május

A Coach Akadémia képzése rendkívül színvonalas: az oktatók tudása és tapasztalata nagyban hozzájárul a stabil szakmai alap megteremtéséhez, melyre szorosan épül az a gyakorlat, ahol biztonságos módon, mégis életszerű helyzetben próbálgathatjuk szárnyainkat, megszerzett tudásunkat. A szakmai hozzáállás mellett az emberi kapcsolódások, a szervezés és a hallgatókkal való törődés terén is kiemelkedőt nyújt az Akadémia, köszönöm Nektek!

Petrik Emese – 2015 december

Igazán színvonalas képzés a legjobb coachoktól, kitűnő szervezéssel és gyakorlati lehetőségekkel.

Holló-Hunya Eszter – 2015 május

Örülök, hogy részese lehettem a minőségi képzésnek, amely során kiváló szakembereket ismerhettem meg, akik közül példaképeket is látok magam előtt.

Szabolcs Katalin – 2015 május

Amikor az ember valamiből a legjobbat szeretné megtalálni, sok szempontot gyűjtve kutat, keresgél. Én is így voltam ezzel. Alapos körbejárással végül rátaláltam a Coach Akadémiára. A hosszas informálódás után ez volt az egyetlen képzési hely, ahol a nyílt nap után – s immáron a képzést elvégezve és visszanézve is – semmilyen kérdés, hiányérzet, beteljesületlen vágy, elvárás nem maradt bennem. A Coach Akadémia több mint egy hagyományos képzés: szakmai hitelesség, emberséges, támogató, fejlődést hozó légkör és profizmus (a szó legnemesebb értelmében) jellemzi. Egész életre szóló tudással, felismerésekkel gazdagodtam, mely több mint puszta tananyag. Olyan minőségi átalakulást hozott egész életemre nézve, mellyel csak igazán kivételes pillanatokban találkozik az ember. Lehet, hogy soha. Nekem ez megadatott, itt, Általuk. A Coach Akadémia soha el nem felejthető, kardinális élmény, szakmai utam első állomása, mely szilárd alapokat adva segített abban, hogy valóban hiteles Coach-csá válhattam, Nagyon köszönök minden pillanatot!

Bagi Andrea – 2015 május

Amikor elhatároztam, hogy Coach leszek, szeretettem volna a legjobbaktól tanulni. Ezt a képzést ajánlották!
A 8 hónap alatt nem csak igényes, profi képzésben volt részem, megbízható és mindenre kiterjedő kommunikációval és kapcsolattartással, de biztonságos és elfogadó környezetben fejlődhettem én magam is és válhattam még jobb emberré!
Ez pedig egy végtelen nagy ajándék!
Így is élem meg! Végtelen nagy hálával, hiszen a legjobbaktól, a legjobb módon tanulhattam! Köszönöm!

Buga Bernadett – 2015. május

Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a Coach Akadémiát. Ami nekem a legjobban tetszett – azon kívül, hogy rendkívül hasznos volt, hogy az elméleti oktatás mellett végig vihettünk élesben is coaching folyamatot – az az, hogy bár különböző várakozásokkal és elképzelésekkel érkeztünk a csoporttársakkal az Akadémiára, ebben a sokszínű várakozásban megtalálhattam egyénre szabottan azt, amit kerestem. Sokkal többet kaptam mint amit elképzeltem. Köszönöm nektek

Pálfi Judith – 2014 június

Ami nagyon tetszett, az az őszinte igyekezet, hogy a tanulók megismerjék és megértsék a coachcsá válás alapjait. Az oktatók végigkísértek bennünket az alapoktól, a mérföldkövek teljesítése után együtt örültünk a sikereknek. Ha hiteles oktatóktól vágysz tanulni, itt a helyed!

Baranyi Zita – 2014 június

Remek oktatók, remek csapat, tonnányi tapasztalat és egy izgalmas utazás. A képzést színesnek és kifejezetten izgalmasnak találtam, ahol az arányok is jól végiggondoltak és eltaláltak (elmélet, gyakorlat).
Ahhoz, hogy másokat jól kísérjek (néha magamat is), ahhoz kell egy stabil alap, önbizalom és bátorság. Ha ezt a képzést választod, ezeket biztosan megkapod.

Tóth Lajos – 2014. december

Ha valaki eltökélt abban, hogy egy színvonalas képzés keretében, nagyszerű oktatókkal részt vegyen egy olyan képzésen, ami az ICF ACC vizsgájához szinte minden feltételt teljesít, annak őszinte szívvel ajánlom a Coach Akadémiát.

Kákonyi Anett – 2015 december

Aki erre a pályára készül, nehéz pályát választ. A Coach Akadémián az induló muníciót kapja meg. Abból viszont a legjobbat.

Juhász Péter – 2015 december

Köszönöm az életre szóló élményt, amit a Coach Akadémia magas szintű képzése nyújtott számomra. Köszönöm a kiváló oktatói gárdának és a kedves csoporttársaimnak az együtt töltött kellemes és tanulságos órákat!

dr. Antal Dóra – 2015 december

Felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező oktatói csapat, akiktől magas színvonalon elsajátítható a coaching szakma, mind az elméleti tudást, mind a személyes felkészültséget és a szakmai hozzáállást illetően.

Delzsényi Katalin – 2015 december

A Coach Akadémia oktatóinak hozzáértő támogatása és a képzés magas színvonala nagy segítséget nyújtott abban, hogy megtapasztaljam milyen nagyszerű dolog a coaching folyamatát megismerni és alkalmazni a szakmai és magánéletben egyaránt.

Kökény Gyöngyi

 

A képzés alatt egyetlen pillanatot sem éreztem haszontalannak! Az oktatók személye, személyisége hozzásegített a különböző coach stílusok megismeréséhez, és ezáltal a magam stílusának felfedezéséhez. Köszönöm!

Gémesi Andrea – 2015. május
Share This