Összegzésként elmondhatom, hogy az idei év sorsfordító a számomra, melyben központi szerepet játszott a tanfolyam. Több kardinális változás állt be az életemben pont, mikor jelentkeztem a képzésre és tartottam tőle, hogy csak púp lesz a hátamra, még egy dolog, amit „csinálni kell”.
Szerencsére nagyobbat nem is tévedhettem volna! Zűrzavaros és bizonytalanságokkal teli időszakon vagyok túl, amiben újra kellett értelmeznem a szerepeimet, személyes és munkatársi kapcsolatokat kellett új alapokra helyezni. Mindez nyilván feszültségekkel terhelt folyamat volt, de úgy éreztem, hogy rengeteg hasznos eszközt kaptam tőletek ennek a kezeléséhez.
A másik hajtóerő maga a tanulótársakból összeállt közösség lett, akikkel jó volt hétről hétre találkozni, együtt megélni „aha-élményeket” és végigkísérni egymás fejlődését. Én azon leszek, hogy ne tűnjünk el egymás életéből.
Visszatérve, azt még most sem tudom definiálni, hogy minek tartom magam, vagy mi a pontos szerepköröm a cégünkben, de már nem is akarom. Rájöttem, hogy nem vagyok egy kategóriákba szuszakolható ember, és ez így van jól!

Bódi Gabriella - 2019 szeptember