A Coach Akadémia képzését 3 dolog miatt választottam: az ICF által elismert, ICF komptenciák mentén haladó tananyag miatt; az esti képzés miatt, ami  munka mellett is lehetővé tette a kurzus elvégzését; és a gyakorlatorientált szemléletmód miatt. A képzés vége után egy hónappal most elmondhatom, nem csalódtam, az összes elvárásom teljesült, sőt – sokkal többet kaptam ettől a képzéstől, mint reméltem. 
Profi, szívvel-lélekkel, Hivatásból tevékenykedő oktatógárdát kaptunk, akik hihetetlen odaadással és odafigyeléssel vezettek minket végig tanulási és önismereti utunkon – merthogy a képzés alatt kiderült, hogy a két dolog – coachcsá válni és önismeretre szert tenni – elválaszthatatlan egységet képez, egyik sem létezik a másik nélkül. Már persze, ha a minőséget szeretnénk képviselni, és hitelesek szeretnénk lenni mind önmagunk, mind Ügyfeleink szemében. Érezhetően ez a cél lebegett az oktatók szeme előtt, és elhivatottságuk ránk is átragadt. Igazi közösség jött létre, hétről hétre élveztük egymás társaságát és a közös, önfeledt tanulást – ahhoz képest, hogy péntek délutánra rendszerint az én energiáim is erőteljesen megcsappannak, az órák végeztével mindig csillogó szemekkel, gondolatokkal és élményekkel telve érkeztem haza, és alig vártam a következő alkalmat. 
Mindenkinek szívből ajánlom a Coach Akadémiát, akinek fontos a hitelesség, a minőség, és aki nem fél megpillantani, és alaposan szemügyre venni saját magát a tanulótársak és az oktatók által tartott tükörben. Életem egyik legszebb, legtanulságosabb 9 hónapja volt! 🙂
Reigl Angéla - 2019 szeptember