Miért a Coach Akadémia? Abban biztos voltam, hogy gyakorlatorientált, akkreditált és nem egy gyorstalpaló képzés által szeretnék elindulni a coachcsá válás felé. Többórányi böngészés után kezdtem el felhívni azokat a coach képzéseket kínálókat, akik honlapjukon ezt kínálták. Az első érdeklődő hívás után tudtam, hogy EZ az, megtaláltamJ. Nyitottságot, rugalmasságot, teljes körű információt kaptam, és már akkor azt éreztem, hogy ÉN vagyok a fontos, nem pedig az, hogy letolják a torkomon a képzést.

Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a gyakorlatorientált képzés, a tapasztalatszerzés, a jól szervezett megvalósítás, a többféle gyakorlat megismerése, ugyanakkor egy pontos, jól körülhatárolható szempontrendszer elsajátítása. Én ezt mind megkaptam itt úgy, hogy közben folyamatosan kaptam és adhattam visszajelzést a saját magam és a többiek haladásáról. Nagyon sok, konkrét, kézzel fogható eszközt ismertem meg anélkül, hogy bármelyikre is azt mondták volna, hogy az a „tuti nyerő”. Minden egyes coachkompetencia fontosságát és tartalmát saját élményes feladaton keresztül tanultam meg, ami így annál sokkal mélyebb, maradandóbb tudást és ezáltal profizmust adott, mintha egy tankönyvet kaptam volna a kezembe.

Végül ki kell emelnem a profi szervezést, a sok és azonnali támogatást, amit Szilvitől kaptam a teljes folyamat során attól a bizonyos első érdeklődő telefonhívásomtól kezdve. Ki merem jelenteni, hogy a mai felnőttoktatási rendszerben nem igen találkoztam még ilyennel.:-)

Konkoly-Clamba Mariann - 2019 május